Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist botst tegen koe

Toegevoegd: 13-08-2010, 00.19 uur
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Op de Koekoeksweg bij Meliskerke is donderdagavond een automobilist tegen een koe gereden.


Het ongeval vond rond 22.45 uur plaats op de weg tussen Meliskerke en Aagtekerke. De bestuurder kwam vanuit de richting van Aagtekerke toen er op de weg opeens een aantal koeien stonden. Een botsing was niet meer te voorkomen.

De auto raakte door de klap compleet vernield. Hoe de koeien op de weg konden komen is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vroeger boer geweest (14-8-2010 om 12:31)
Heb een dergelijk geval als boer meegemaakt.We werden uit ons bed getrommeld er waren koeien op de snelweg A58 aangereden.De auto zag er net zo uit als op de foto.Maarja een koe weegt een kilotje of 500 of meer.Je bent als automobilist echt kansloos met 60 km per uur.
Terneuzenaar (14-8-2010 om 12:01)
En hoe is het uiteindelijk met de koe afgelopen?? Sterkte voor de automobilist.
Vlindertjes (14-8-2010 om 10:56)
@Hennie: ben je daar weer met je oordeel/veroordeel? Je weet niet waarom de koeien ontsnapt zijn. Misschien wel door vandalen en niet door de boer? Ook met 60km p/u zie je verdomd weinig op een onverlichte weg en kan je ook een ongeluk krijgen. @Linda; sterkte met je broer, hopelijk is hij in orde!
Linda (14-8-2010 om 10:06)
Beetje moeilijk stoppen voor een zwarte koe midden in het donker waar het onbelicht is!Bovendien gaf de politie aan dat het niet uit maakt hoe hard je rijd Dus kom ik nogmaals terug op mijn vorige tekst:bemoei en oordeel niet over zaken waar je niks van weet.Ik had ook geen broer meer kunnen hebben!
Erik (14-8-2010 om 08:33)
@hennie. Veel wegen op Walcheren zijn in de polder, daar zijn ook wegen waar je 80 mag. wie weet stond de koe in de bocht en al rij je dan maar 60, dan heb je geluk als je het aangeremd krijgt. Die weg is behoorlijk donker, koe op de weg = fout van de boer. Niet van de automobilist, al rij je 100kmh
Adam (14-8-2010 om 03:07)
Koeien horen helemaal niet in een weiland achter draad, koeien horen in de vrije natuur, de arrogantie van de mens blijft me verbazen.
Cookie-instellingen beheren