Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 140 km

Automobilist botst tegen koe

Toegevoegd: 13-08-2010, 00.19 uur
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Op de Koekoeksweg bij Meliskerke is donderdagavond een automobilist tegen een koe gereden.


Het ongeval vond rond 22.45 uur plaats op de weg tussen Meliskerke en Aagtekerke. De bestuurder kwam vanuit de richting van Aagtekerke toen er op de weg opeens een aantal koeien stonden. Een botsing was niet meer te voorkomen.

De auto raakte door de klap compleet vernield. Hoe de koeien op de weg konden komen is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-8-2010 om 00:27)
Nou hennie ik weet niet of je de koekoeksweg kent??? zonder lantaarnpalen en een koe is zwart met wit en jij rijft 60 km per uur dan ben je gwn te laat en zeker als er een beest van 500 kilo op je auto ligt.. dan is je auto gwn total loss
Ik (13-8-2010 om 23:53)
@ hennie: tegenwoordig laten de vandalen ook wel een koeien of ander vee los. Dus veroordeel die boer aub niet te snel!
ArnoS (13-8-2010 om 22:40)
Hennie, je slaat de spijker op zijn kop! Nu zie ik vaker deze soort auto's hier over het eiland rondrijden/scheuren, dus ik kan me een voorstelling maken hoe het MOGELIJK gegaan is. ALS dat klopt is het zonde van de koeien.....
Leon (13-8-2010 om 22:39)
Wat een onzin dat je kan optijd kan stoppen, het was toch donker? Als je geen groot licht aan heb zie je de koe pas vanaf 20 meter hoor. Hetzelfde als met voetgangers die in donker op de weg lopen in de polder. De koe heeft een flink gewicht en heb je flinke schade en mag je blij zijn dat het goed af loopt. De koe mag trouwens op de bbq.
Hennie (13-8-2010 om 20:50)
Koeien horen in een weiland. Als ze op de weg lopen, is de eigenaar tekort geschoten. Dat is punt een. Dat automobilisten over polderwegen scheuren is hun zaak. Maar op polderwegen geldt een maximum snelheid van 60 km/u. bij die snelheid kun je stoppen als er een kudde op de weg staat!
Charka (13-8-2010 om 19:36)
Wat een rare mentaliteit weer, die automobilist krijgt de schrik van zijn leven, zijn auto aan gort, wie weet wat hij nog heeft, ook geestelijk, en dan gaan we met zijn allen over een koe doorzeuren. is dit dan hoe het is? een koe heeft voorrang op de mens? absurd! tot het u overkomt!
Cookie-instellingen beheren