Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist botst tegen koe

Toegevoegd: 13-08-2010, 00.19 uur
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
De auto raakte door de aanrijding compleet vernield
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Op de Koekoeksweg bij Meliskerke is donderdagavond een automobilist tegen een koe gereden.


Het ongeval vond rond 22.45 uur plaats op de weg tussen Meliskerke en Aagtekerke. De bestuurder kwam vanuit de richting van Aagtekerke toen er op de weg opeens een aantal koeien stonden. Een botsing was niet meer te voorkomen.

De auto raakte door de klap compleet vernield. Hoe de koeien op de weg konden komen is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (13-8-2010 om 18:53)
En ja het waren meerdere koeien 5 stuks dus voor de geen die het zo graag wilt weten het was een kudde en sommige mensen vragen nog wel is hoe het met de bestuurder gaat verplaas met de vraag alleen hoe gaat het met de koe...???
Frank (13-8-2010 om 18:48)
Voor de gene die gister aanwezig waren bij het ongeval bedankt voor jullie hulp.. de koe die ik geschept heb heeft het tot nu toe nog overleeft de koe die ik aan de zijkant heb geraakt had zijn poot gebroken en is later uit zijn lijde verlost mijn auto is helaas totalloss.. en ja het was een kudde!!
Linda (13-8-2010 om 18:39)
Ik denk dat jullie niet moeten oordelen over een situatie waar jullie niet bij zijn geweest, of het fijne niet van weten. Het is allemaal heel vervelend wat er is gebeurd en ik vind het zeer betreurend dat er meerdere vragen gesteld worden over een koe dan een mensenleven.Koe is ook vervelend.
Jo (13-8-2010 om 17:55)
Hierbij wil ik mijn medeleven betuigen voor de nabestaanden van de koe.
Anoniem (13-8-2010 om 16:59)
Vragen jullie je eigen wel af hoe het met de bestuurder is?Zoals het er nu uitziet gaat het wel.Ik wil jullie laten weten voor degene die dit leest, dat het meerdere koeien waren die uitgebroken waren , waarven de bestuurder er twee van heeft aangereden.Zie die maar te ontwijken in het donker..
Loes (13-8-2010 om 14:57)
Veel vragen over de koe. Er is 1 koe overleden na de aanrijding en de andere koe is vanmorgen door de dierenarts geholpen aan een grote snijwond. Het komt goed.
Cookie-instellingen beheren