Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Katten dood aangetroffen in Borssele

Toegevoegd: 12-11-2010, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - In de Borsele zijn dode katten aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat de katten om het leven zijn gebracht.

Een 27-jarige vrouw uit Borssele had haar kat voor het laatst op dinsdag 2 november gezien. Daarna keerde de kat niet meer terug naar huis. Ze besloot te zoeken, maar kon haar kat nergens vinden.


Uiteindelijk hing de vrouw pamfletten op in de buurt op. Door een buurtbewoner werd ze getipt dat er een dode kat aan de Zeedijk gevonden was. De vrouw ging hierop naar de Zeedijk en trof haar kat levenloos aan in een plastic zak. Het vermoeden bestaat dat de kat vergiftigd is.

Een 39-jarige vrouw uit Borssele zag haar kat vrijdag 5 november in de ochtend voor het laatst levend. 's Middags vond zij haar kat levenloos in de buurt van haar huis. Ook in dit geval bestaat het vermoeden dat de kat vergiftigd is.

De politie vraagt buurtbewoners die meer informatie hebben of iets verdachts gezien hebben, zich te melden. Dat kan via nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kattenhaatster (13-11-2010 om 13:01)
Voor al die kattenliefhebbers die zeggen dat wij op een flat moeten gaan zitten het volgende.Geef je adres maar kom ik ook met een huisdier je tuin vol schijten kijken of jij dat leuk vindt!!Neem zelf de verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze niet elders gaan schijten.Maar lekker in je eigen tuin,
Oost-souburger (13-11-2010 om 10:17)
Misschien is t een keer tijd voor kattenbelasting,geen grotere ergenis dat katten van een ander bij je in de tuin hun behoefte doen,ik begrijp die mensen wel als ze die katten vergiftigen ,gemeentes zullen er goed aan doen als mensen met katten ook kattenbelasting gaan betalen .
Arie (13-11-2010 om 03:40)
Ronduit walchelijk dat iemand katten vermoord, en zo iemand moord niet alleen, zo iemand is ook zeer een schijnheilige buur, wat een vreselijk achterbakse onderhuidse subassertieve minkukel moet dat wezen. Gatverdegatver..! Sterke voor de baasjes..
Miauwwww (13-11-2010 om 02:08)
Als je niet tegen katten kan ga dan lekker in de grote stad wonen en niet in een boerendorp!
Jos (13-11-2010 om 01:09)
@poesje: dat is nog geen reden om katten te vergiftigen en te vermoorden. Trouwens vogels doen ook hun behoefte in de tuin moet je daarom maar alle vogels vergiftigen?
Reiger (13-11-2010 om 00:33)
Mensen,voed in godsnaam je kat(ten)op!!Mijn katten kwamen naar binnen om hun behoefte te doen.Daarentegen geeft dit niemand het recht om een kat te vergiftigen en in een plastic zak te stoppen. Blijf af van dieren!!!
Cookie-instellingen beheren