Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Katten dood aangetroffen in Borssele

Toegevoegd: 12-11-2010, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - In de Borsele zijn dode katten aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat de katten om het leven zijn gebracht.

Een 27-jarige vrouw uit Borssele had haar kat voor het laatst op dinsdag 2 november gezien. Daarna keerde de kat niet meer terug naar huis. Ze besloot te zoeken, maar kon haar kat nergens vinden.


Uiteindelijk hing de vrouw pamfletten op in de buurt op. Door een buurtbewoner werd ze getipt dat er een dode kat aan de Zeedijk gevonden was. De vrouw ging hierop naar de Zeedijk en trof haar kat levenloos aan in een plastic zak. Het vermoeden bestaat dat de kat vergiftigd is.

Een 39-jarige vrouw uit Borssele zag haar kat vrijdag 5 november in de ochtend voor het laatst levend. 's Middags vond zij haar kat levenloos in de buurt van haar huis. Ook in dit geval bestaat het vermoeden dat de kat vergiftigd is.

De politie vraagt buurtbewoners die meer informatie hebben of iets verdachts gezien hebben, zich te melden. Dat kan via nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (12-11-2010 om 18:07)
Wij zijn ook twee katten kwijtgeraakt in borssele. en dood terug gevonden. toen zijn we verhuist naar wilhelminadorp, en daar mocht onze overgebleven kat voor het eerst naar buiten en s,avonds bleek hij vergiftigd te zijn.hoop dat de katten hater van borssele nog eens tegen de lamp loopt
Kattenliefhebber (12-11-2010 om 17:03)
Laffe daad altijd.. Hoop dat ze de dader(s) te pakken krijgen en voor straf een jaar lang taakstraf geven in een dierenasiel ofzo
Piet (12-11-2010 om 16:47)
Wat ben je dan zielig zeg als je dat doet. Als je last van die ONSCHULDIGE beestjes heb dan ga je ff naar de eigenaar en praat je er over, maar onschuldige beestjes vermoorden is het lafste van het lafste.Ik mag niemand iets toewensen hier, maar hij mag zelf ook wel eens wat proeven van zijn goedje
B. (12-11-2010 om 16:44)
Ik ben ook niet dol op katten, maar welke zot vergiftigd nu dieren? Vreselijk!!!! Dat de dader snel gevonden wordt. Sterkte voor de baasjes. Misschien wel goed om katten even binnen te houden ja.
Marga (12-11-2010 om 16:25)
Ja mensen dat is een zeer kwalijke zaak als er zo'n idioot in je buurt woont. Dit soort lui zijn ook in de mensenwereld een gevaar. Elke kat melden bij Amivedi die dood wordt aangetroffen, misschien kom je dan achter de locatie waar dat gebeurt.
Vlissingen (12-11-2010 om 16:01)
@theke: wat een vreemde opmerking,je zou bijna denken dat je er iets mee te maken hebt.Voortaan moeten mensen het maar beter uit hun hoofd laten om zulke zieke dingen met dieren uit te halen,dan ben je geschikt voor gevangenisstraf met TBS
Cookie-instellingen beheren