Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Katten dood aangetroffen in Borssele

Toegevoegd: 12-11-2010, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - In de Borsele zijn dode katten aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat de katten om het leven zijn gebracht.

Een 27-jarige vrouw uit Borssele had haar kat voor het laatst op dinsdag 2 november gezien. Daarna keerde de kat niet meer terug naar huis. Ze besloot te zoeken, maar kon haar kat nergens vinden.


Uiteindelijk hing de vrouw pamfletten op in de buurt op. Door een buurtbewoner werd ze getipt dat er een dode kat aan de Zeedijk gevonden was. De vrouw ging hierop naar de Zeedijk en trof haar kat levenloos aan in een plastic zak. Het vermoeden bestaat dat de kat vergiftigd is.

Een 39-jarige vrouw uit Borssele zag haar kat vrijdag 5 november in de ochtend voor het laatst levend. 's Middags vond zij haar kat levenloos in de buurt van haar huis. Ook in dit geval bestaat het vermoeden dat de kat vergiftigd is.

De politie vraagt buurtbewoners die meer informatie hebben of iets verdachts gezien hebben, zich te melden. Dat kan via nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (12-11-2010 om 15:50)
Ik ben geen katten liefhebber, maar dit doe je niet. Ik heb zelf 30 jaar honden gehad, en deze zorgden nooit voor overlast, liepen altijd aangelijnd in het dorp. Maar ik baal er stevig van als je in je tuin bezig bent en je pakt, of trapt in de kattenpoep. baasjes denk daar eens over na. Sterkte.
Nanda (12-11-2010 om 15:34)
In iedergeval is het iemand die er in de buurt woont.,eens loopt die kattenhater tegen de lamp.
Theke (12-11-2010 om 15:29)
Voortaan beter om ze binnen te houden.
Poesegek (12-11-2010 om 15:29)
verschrikkelijk zeg onze kat is ook paar geleden vergiftigd woonde toen zelf nog in borssele.onze hond ook was nog pup van 4 mnd waarom doen ze toch zo iets ? waarom nou denk na wat je de eigenaar en kat aan doet ik heb hier geen woorden voor.
Mies (12-11-2010 om 15:23)
Bah, ik hoop dat diegene die dit op zijn geweten heeft per ongeluk zelf eens een lekker hapje van dat gif neemt!
CJ (12-11-2010 om 15:20)
DIt is belachelijk! Aan de eigenaren van de beestjes wens ik ze heel veel sterkte. Dit is vast niet te vatten voor hen.
Cookie-instellingen beheren