Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Katten dood aangetroffen in Borssele

Toegevoegd: 12-11-2010, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - In de Borsele zijn dode katten aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat de katten om het leven zijn gebracht.

Een 27-jarige vrouw uit Borssele had haar kat voor het laatst op dinsdag 2 november gezien. Daarna keerde de kat niet meer terug naar huis. Ze besloot te zoeken, maar kon haar kat nergens vinden.


Uiteindelijk hing de vrouw pamfletten op in de buurt op. Door een buurtbewoner werd ze getipt dat er een dode kat aan de Zeedijk gevonden was. De vrouw ging hierop naar de Zeedijk en trof haar kat levenloos aan in een plastic zak. Het vermoeden bestaat dat de kat vergiftigd is.

Een 39-jarige vrouw uit Borssele zag haar kat vrijdag 5 november in de ochtend voor het laatst levend. 's Middags vond zij haar kat levenloos in de buurt van haar huis. Ook in dit geval bestaat het vermoeden dat de kat vergiftigd is.

De politie vraagt buurtbewoners die meer informatie hebben of iets verdachts gezien hebben, zich te melden. Dat kan via nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (12-11-2010 om 19:04)
Wij hebben in de straat heel veel katten,daar is niets mis mee. Maar wat te denken dat ze tegen je voordeur zeiken,op je deurmat scheiten,dat je niet meer in je tuin kan werken vanwegen de stront,je bloemen er uit gegraven worden. Niet leuk hoor.
Middelburger (12-11-2010 om 18:55)
Wat een zielige mensen een kat vergiftigen , laat ze dan vechte tegen iets van hun eigen grote , stelletje zielige ........ mensen
Anja (12-11-2010 om 18:40)
Ik heb zelf geen kat en vind ik ze best lief en zal ze nooit zo iets vreselijks aandoen. Kan voorstellen dat mensen niet gek op katten zijn.Tuinieren kan ik wel vergeten, zit dan onder de stront en braak me verloren. Katten zijn lief maar zouden binnen moeten blijven en anderen niet tot last zijn!!
Dorpsbewoner (12-11-2010 om 18:21)
Echt erg voor die dieren. Maar een tuin vol kattepoep is ook niet fijn. Die beesten weten niet beter en poepen in ieders tuin. Dit leed is te voorkomen door je huisdier in je eigen huis en tuin te houden. Dan heeft niemand last van deze katten. Honden mogen ook niet overal hun behoefte doen!
Patricia (12-11-2010 om 18:11)
Heel veel sterkte voor de eigenaren, en dat ze de dader spoedig vinden.
Amber en tara (12-11-2010 om 18:10)
In Renesse loopt ook zo`n gestoorde rond die het nodig vind om katten dood te schieten of te schoppen Onze kat is een maand geleden het slachtoffer geworden en die van onze buurtjes een paar dagen later Dit soort mensen past maar een straf oog om oog tand om tand
Cookie-instellingen beheren