Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Straatmuzikant beroofd Zierikzee

Toegevoegd: 29-12-2010, 19.54 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 31-jarige Bulgaarse straatmuzikant is dinsdagmiddag bij de Albert Heijn in de Lange Nobelstraat in Zierikzee beroofd van zijn accordeon.


De man speelt al een paar jaar op zijn accordeon voor de AH-vestiging. Dinsdagmiddag was hij even bij de supermarkt naar binnengegaan om iets te eten en zichzelf wat op te warmen.

Hij had het muziekinstrument buiten naast zijn stoel laten staan. Toen hij terugkwam ontdekte hij de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hippo (30-12-2010 om 10:40)
Ook hier zeggen sommige reacties meer over de mensen zelf dan iets anders.
Ina (30-12-2010 om 10:36)
Heel vervelend dat dit is gebeurt voor MARIN, maar ik heb hem ongeveer 2 jaar geleden een mooie nog heel goede accordeon gegeven ,en er nooit iets over gehoord . ik weet zeker dat de accordeon goed is want ik heb hem nog nalaten kijken ! ik wilde zeker weten dat hij goed zou zijn
Elise (30-12-2010 om 10:17)
Hoe laag kan een mens afdalen om zo'n daad te rechtvaardigen. Maar als ze hem niet vinden hebben wij bij de politie van Zierikzee onze gegevens achterlaten met de belofte dat wij hem een andere accordeon zullen geven. Hopelijk kan hij dan terugkeren op zijn plekje en zijn centjes kan verdienen.
Erik (30-12-2010 om 10:03)
Misschien kan Albert Heijn niet alleen op de kleintjes letten, maar ook op muziekinstrumenten.
Arie (30-12-2010 om 09:12)
Doet me trouwens denken aan die katten die onlangs vergiftigd werden.. Van andermans spullen 'mot' je afblijven, 'keihard aanpakken' is hier meestal de tendens, maar als het om katten gaat, 'ja die moeten ook binnen blijven' dus eigen schuld.. ! Met 2 maten wordt er gemeten dus. Bah. Bah en Bah!
Arie (30-12-2010 om 09:09)
Onvoorstelbaar dat mensen een afweging maken dat iets wel of niet mag afhankelijk van wie het treft..! Een oud vrouwtje beroven, dat kan echt niet, maar iemands accordion jatten, tja ach, audioterreur, dus geen probleem mee. Hoe ongelofelijk hypocriet en achterbaks gedacht! Leerzaam bericht weer.
Cookie-instellingen beheren