Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straatmuzikant beroofd Zierikzee

Toegevoegd: 29-12-2010, 19.54 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 31-jarige Bulgaarse straatmuzikant is dinsdagmiddag bij de Albert Heijn in de Lange Nobelstraat in Zierikzee beroofd van zijn accordeon.


De man speelt al een paar jaar op zijn accordeon voor de AH-vestiging. Dinsdagmiddag was hij even bij de supermarkt naar binnengegaan om iets te eten en zichzelf wat op te warmen.

Hij had het muziekinstrument buiten naast zijn stoel laten staan. Toen hij terugkwam ontdekte hij de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommie (30-12-2010 om 08:48)
Smaken verschillen maar van mij hoeft het ook niet. Ik zie het als bedelen en niet als meerwaarde voor onze maatschappij. Diefstal is schandalig maar is het niet zo dat deze man 'aanleiding tot diefstal' geeft op deze manier? Net zoiets als je fiets niet op slot zetten?
Mar (30-12-2010 om 08:34)
De diefstal keur ik sowieso af! Maar ik heb mijn twijfels als ik zie dat ze(bij ons althans) na een halve dag hetzelfde riedeltje(muziek kun je het nauwelijks noemen) worden opgehaald door een vette mercedes of gewoon een taxi nemen...
André (30-12-2010 om 07:34)
Ongelooflijk, Het is die man zijn inkomsten.... Diep diep triest, En Audiotereur? Wat een rare uitspraak.... De feestdagen zijn weer achter de rug en we mogen elkaar weer ineens onmenselijk behandelen..... Egoisten, zowel de daders als mensen die laten blijken het ermee eens te zijn.
Lion (30-12-2010 om 06:16)
Ze kunnen beter eens gaan werken,inplaats van te bedelen of terug naar eigen land
Albert Bolink uit hengelo Overijssel (30-12-2010 om 04:55)
Hier in hengelo is ook muziekterreur van die muzikanten, die 95 tonen van een liedje kennen, dat 50 keer achter elkaar spelen en zo aan hun daggeld proberen te komen. En dan weer het volgende liedje. Maar zijn of haar instrument blijft je met je jatten vanaf.
DD (30-12-2010 om 02:14)
Ben je dan sneu, een muziekinstrument stelen. Deze man DOET tenminste nog wat voor zijn geld, er zijn er zat die alleen maar hun handje ophouden. En terreur, kom nou, wil je niet luisteren dan loop je door, heb je misschien twintig hele seconden muziek. Nounou....
Cookie-instellingen beheren