Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straatmuzikant beroofd Zierikzee

Toegevoegd: 29-12-2010, 19.54 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 31-jarige Bulgaarse straatmuzikant is dinsdagmiddag bij de Albert Heijn in de Lange Nobelstraat in Zierikzee beroofd van zijn accordeon.


De man speelt al een paar jaar op zijn accordeon voor de AH-vestiging. Dinsdagmiddag was hij even bij de supermarkt naar binnengegaan om iets te eten en zichzelf wat op te warmen.

Hij had het muziekinstrument buiten naast zijn stoel laten staan. Toen hij terugkwam ontdekte hij de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (29-12-2010 om 20:07)
Naar voor deze man, maar voor sommigen een opluchting. Straatmuzikanten zoals deze meneer worden vaak als audio-terreur bestempeld.
Rien van der wekken (29-12-2010 om 20:05)
Zoiets doe je toch niet, het is een hartstikke sympatieke kerel en een verrtrouwd beeld bij AH. Het is in elk geval wel iemand van een laag soort uit de samenleving geweest, (rat).
Cookie-instellingen beheren