Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 231 km

Jongen (16) slaat agent in gezicht

Toegevoegd: 09-01-2011, 15.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag om 02.25 uur is in de Koningsstraat in Goes een 16-jarige jongen uit die plaats aangehouden. De jongen was ruzie aan het maken met een oudere man.

Een agent sprak hem hierop aan en raadde hem aan naar huis te gaan en rustig te doen. Toen de jongeman wederom klappen uitdeelde naar mensen die langs hem liepen is hij door de agent aangesproken dat hij aangehouden was.


Hierop sloeg de jongeman de agent in zijn gezicht. Hij is geboeid overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De agent heeft een gezwollen ooglid opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Spiegeltje voorhouden (10-1-2011 om 13:29)
@J: Jouw zoon was ruzie aan het maken, klappen aan het uitdelen. Dat de politie daarop ingreep is perfect. Ik weet wel dat elke moeder denkt dat haar kind een heilige boon is, maar de bewijzen spreken en het lijkt alsof je niet wil zien dat je zoon zich enorm misdragen heeft. Neem je verantwoording.
Mar (10-1-2011 om 13:06)
Nou, dan zou ik het echte verhal weleens willen horen....en ik niet alleen denk ik
Bewoner zeeland (10-1-2011 om 12:43)
Resultaat van pappen en nathouden die jongen had gewoon zo hardhandig tegen de grond geworpen mogen worden, dat hij 2 weken pijnlijk in torentijd had mogen rondbrengen. En na 2 weken eens keer verhoor en voor de ouder per direct opeisbare boete van 10.000 Euro boete per direct te voldoen
Hanneke (10-1-2011 om 12:39)
Misschien raadzaam voor diegene, die zegt dat het zijn zoon is: net als alle pubers zal die ook wel niet altijd een lieverd zijn. doe de ogen open en kijk eens goed naar hem!!
Ikke (10-1-2011 om 12:05)
@ J: Heb je hem ook nog een afranseling gegeven dan? Je zoon bedoel ik dan, wij kregen vroeger wel een klap extra thuis als we met zulke kwats thuiskwamen. Dan deed je het nooit meer hoor maar ja, tegenwoordig worden de kinders nogal eens de hand boven het hoofd gehouden''die van mij doen dat niet''
Streng doch rechtvaardig (10-1-2011 om 10:11)
Dat gezwollen ooglid van die agent is een prima aanleiding om dat mannetje, net zo lang te slaan met de lange lat, dat hij niet meer beweegt en 2 weken niet kan lopen. Dat zal hem leren, even wat respect voor het gezag bij brengen. het word tijd dat er bij sommigen wat respect ingeslagen word!!
Cookie-instellingen beheren