Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 457 km

Jongen (16) slaat agent in gezicht

Toegevoegd: 09-01-2011, 15.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag om 02.25 uur is in de Koningsstraat in Goes een 16-jarige jongen uit die plaats aangehouden. De jongen was ruzie aan het maken met een oudere man.

Een agent sprak hem hierop aan en raadde hem aan naar huis te gaan en rustig te doen. Toen de jongeman wederom klappen uitdeelde naar mensen die langs hem liepen is hij door de agent aangesproken dat hij aangehouden was.


Hierop sloeg de jongeman de agent in zijn gezicht. Hij is geboeid overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De agent heeft een gezwollen ooglid opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik ben het er wel/niet mee eens (10-1-2011 om 16:51)
Aan de ene kant ben ik het er mee eens maar ook weer niet kunnen we misschien beter ophouden met ruzie maken via de pc de politie zoekt het wel uit. ik sta niet achter de kant van die boy maar misschien mankeert hij ook wat en hebben zijn ouders het er ook moeilijk mee
Jodalien (10-1-2011 om 16:20)
@J helemaal mee eens, het moet maar eens klaar zijn met dat softe gedoe. ondertussen misbruikt men kinderen in sex kartels, en dat is blijkbaar wel allemaal normaal ? neeee, je eigen kind opvoeden met een klap op de bibs, dat is pas erg! geen wonder dat je van die gewelddadige gestoorden krijgt.
@ Linda (10-1-2011 om 15:46)
Dan kunnen we misschien niet precies het hele verhaal kennen. Maar sowieso is een politie agent slaan gewoon belachelijk. Punt.
J (10-1-2011 om 14:43)
2 van 2 nou ik kan je vertellen mijn kinderen krijgen wel een tik als ze iets verkeerd doen en bij slaan of schoppen of grote mond(tegen wie dan ook standaard een week huisarrest. de opvoeding van tegenwoordig vind ik te soft en naar mijn mening worden daardoor dit soort boefjes "gekweekd"
J (10-1-2011 om 14:42)
Bericht 1 van 2 dit heb je met de opvoeding van tegenwoordig 'schat dit mag je niet meer doen hoor' is wat ze tegenwoordig zeggen tegen de kinderen, want een tik uitdelen mag niet meer dan mishandel je je kind.
Walter (10-1-2011 om 14:15)
Beste J....U bedoeld zeker dat "het kwetsend is" als je kind dit gedrag vertoont! Hoe dan ook is er iets NIET goed gegaan, ergens binnen uw gezag. O ja, de politie is handhavend, u blijkbaar een stuk minder! Vertel uw verhaal maar aan de rechter...
Cookie-instellingen beheren