Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 211 km

Jongen (16) slaat agent in gezicht

Toegevoegd: 09-01-2011, 15.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag om 02.25 uur is in de Koningsstraat in Goes een 16-jarige jongen uit die plaats aangehouden. De jongen was ruzie aan het maken met een oudere man.

Een agent sprak hem hierop aan en raadde hem aan naar huis te gaan en rustig te doen. Toen de jongeman wederom klappen uitdeelde naar mensen die langs hem liepen is hij door de agent aangesproken dat hij aangehouden was.


Hierop sloeg de jongeman de agent in zijn gezicht. Hij is geboeid overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De agent heeft een gezwollen ooglid opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (11-1-2011 om 14:18)
@Wilma wij lezers geven een reaktie op het bericht zo als hier staat beschreven. Of jij het nu wel of niet rechtvaardig vindt doet niets ter zaken. Hij heeft toch een agent geslagen? TOCH?? Dat doe je niet als een een heel klein beetje hersenen hebt. Dus aanpakken dat knulletje.
Lein (11-1-2011 om 10:55)
Dat zijn ouders hem eens flink zouden moeten afranselen....mensen denk eens na! Iemand is nog steeds pas schuldig als zijn/haar schuld bewezen is!
Lein (11-1-2011 om 10:54)
2van3. Het slachtoffer dat hier in de reacties als dader wordt bestempeld is ook mij dierbaar, kan als iedere jongen van 16 verbaal heel sterk zijn, maar er op los slaan...nee... En om hier nou allemaal een oordeel te geven over hoe hij jullie hem zouden behandelen en willen opsluiten en
Lein (11-1-2011 om 10:52)
1van3 Lees het persbericht anders; Man zocht ruzie met jongen, man mishandeld jongen. Man mag gaan van de politie, jongen word achtervolgt door politie. Jongen vraagt andere jongen of hij mag passeren, helaas mag niet. Jongen geeft andere jongen een duw en kabam! politie op je nek!
K (11-1-2011 om 09:05)
@tamara nou vertel jij dan maar wat er is gebeurd dan ben ik daar wel benieuwd naar want van dit hele verhaal klopt niks.. beetje jammer dat jullie zo snel oordelen over een verhaaltje op internet. terwijl het niet eens zo gebeurd is
Arie (11-1-2011 om 03:26)
Het zoveelste staaltje eenzijdige berichtgeving. Gelukkig kunnen getuigen hier nog hun zegje doen, maar de berichtgeving wordt steeds twijfelachtiger als het om politieoptreden gaat. Bravo.
Cookie-instellingen beheren