Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 211 km

Jongen (16) slaat agent in gezicht

Toegevoegd: 09-01-2011, 15.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag om 02.25 uur is in de Koningsstraat in Goes een 16-jarige jongen uit die plaats aangehouden. De jongen was ruzie aan het maken met een oudere man.

Een agent sprak hem hierop aan en raadde hem aan naar huis te gaan en rustig te doen. Toen de jongeman wederom klappen uitdeelde naar mensen die langs hem liepen is hij door de agent aangesproken dat hij aangehouden was.


Hierop sloeg de jongeman de agent in zijn gezicht. Hij is geboeid overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De agent heeft een gezwollen ooglid opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tamara (10-1-2011 om 23:40)
Eigen ogen gezien woon toevallig in deze straat voor mijn huis gebeurd dus ik zeg politie niet zeiken!! aanleiding gevolg politie hoort niet te slaan klaar uit!!
Tamara (10-1-2011 om 23:39)
Zitten allemaal achter jullie computertje politiek correct te zijn met normen en waarden hoe het moet... wat nou als de politie hem zonder aanleiding een klap tegen zijn achter hoofd heeft gegeven en dat daar de jongen om reageerde met een klap terug heb het met
Tamarameeuwse (10-1-2011 om 23:38)
Mensen jullie gaan er maar vanuit dat dit bericht de waarheid is maar (ook) niet alle agenten zijn leuke mensen jullie weten niet wat er daadwerkelijk is gebeurd en bla bla bla ik zou dit ik zou dat ....jullie
Zip (10-1-2011 om 18:38)
En iedereen maar zeggen dit is niet normaal. maar dan toch stoer van achter hun toetsenbord vertellen dat het mannetje een pak slaag van jullie zou krijgen. nou echt stoer hoor weet zeker dat jullie kinders nooooooit wat gedaan heeft en jullie zijn de beste opvoeders die er zijn gr oom van
Willem (10-1-2011 om 17:23)
Wat heeft een snotneus van 16 jr om2.25 op straat te zoeken? die hoort in bed te liggen om die tijd. zeker weer de story van: slechte vriedjes--meegelokt, enz. ouders, voed ze OP!
K (10-1-2011 om 16:56)
Waarom oordelen jullie zo? waren jullie erbij? NEE DUS! en hebben jullie het gezien?
Cookie-instellingen beheren