Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt op ex-vriendin in

Toegevoegd: 24-01-2011, 21.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 35-jarige man uit Kortgene is maandag een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden en een taakstraf van 120 uur geëist.


De man wordt ervan verdacht in Goes, vorig jaar september, met zijn auto op zijn ex te zijn ingereden. De man zocht har na de festiviteiten op in een café en wilde met haar praten. Zij verliet het café en de man reed haar achterna.

Volgens de ex-vriendin had hij drie keer geprobeerd haar aan te rijden. Een getuige had verklaard dat de man hard was komen aanrijden en vlak voor haar was gestopt. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jur (26-1-2011 om 14:28)
Punt 1 ben ik haar niet op gaan zoeken we waren samen in de stad punt 2 ze was stomdronken punt 3 ik heb niet op haar ingereden punt 4 ik heb de algehele voogdij al 8 jaar punt 5 ik zorg ook voor me zoon al 8 jaar punt 6 zij doet valse aangifte punt 7 w8 maar wat de uitspraak word dan grtz
Marlena (26-1-2011 om 12:42)
ik vind het nogal raar het lijkt me logisch dat een moeder knokt voor der kind en dan was er zelfs nog een getuige dus liegt de getuige volgens jou Eigen rechter spelen daar bereik je wat mee van mij had je straf veel hoger mogen zijn wat heeft dit dan wel niet gevolgen voor je eigen kind
Marga (26-1-2011 om 10:48)
@Jur kan allemaal wel zijjn maar het was echt geen slimme aktie van je om op deze manier voor je zoon te knokken hoor. Onmacht noemen ze dat maar intussen had jij de moeder van je zoon dood kunnen rijden. Ben je dan klaar? Dan heeft het kind niemand meer. Elke scheiding is moeilijk.
Truus (25-1-2011 om 14:54)
Geen straf dus voorwaardelijk en een taakstraf dat is dus gewoon 120 uur lachen ergens in een verpleeghuis of in een instelling
Henri (25-1-2011 om 11:17)
ONGELOFELIJK !!! Wat lezen we vorige week ? Toen kreeg iemand 4 maanden celstraf voor stelen van 2 pakken waspoeder bij AH..Dit is poging tot doodslag ongeveer en dan nog maar voorwaardelijk????? Snap verhouding strafmaat niet of ben ik de enigste ???
Overkantse (25-1-2011 om 10:13)
Ik vind het zowiezo een ziek idee om op iemand af te rijden. wat als hij niet op tijd gestopt was? was 't dan wel z'n bedoeling geweest?
Cookie-instellingen beheren