Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt op ex-vriendin in

Toegevoegd: 24-01-2011, 21.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 35-jarige man uit Kortgene is maandag een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden en een taakstraf van 120 uur geëist.


De man wordt ervan verdacht in Goes, vorig jaar september, met zijn auto op zijn ex te zijn ingereden. De man zocht har na de festiviteiten op in een café en wilde met haar praten. Zij verliet het café en de man reed haar achterna.

Volgens de ex-vriendin had hij drie keer geprobeerd haar aan te rijden. Een getuige had verklaard dat de man hard was komen aanrijden en vlak voor haar was gestopt. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (25-1-2011 om 08:42)
Even reageren op de Vlissingse, deze mevr. weet zeker niet wat het is om met de angst te leven dat het kon of nog kan gebeuren, zeker nu als er een auto met verhoogde snelheid haar van achteren nadert , sterkte voor de bedreigde mevr.
Jur (25-1-2011 om 08:09)
Idd als ik haar wat aan had willen doen had ik wel doorgereden... typisch geval van burocratisch in de molen komen ,omdat je ex de voogdij over je zoon terug wil,valse aangifte enz...waar gaat het heen met deze wereld.ps.er staat niet bij dat wij gaan voor vrijspraak,dat mag ook vernoemd worden!!
Loes (25-1-2011 om 07:51)
Ik praat ook niks goed hoor, maar heeft het ex vriendinetje geen bloed onder nagels vandaan gehaald? en vlissinger wat je zegt, kan wel zo zijn,maar een foutje met autorijden kan ook he,stumpers genoeg,en gekken genoeg, ze sporen niet.want praten kunnen ze ook niet.
Bram (25-1-2011 om 02:31)
Hoe dan ook, je hebt niet het recht om iemand zo te bedrijgen. De auto is een vervoermiddel en dient derhalve niet gebruikt te worden als wapen tegen wie dan ook. Dus ook niet je ex. Ben ook blij dat de man op tijd is gestopt. De gevolgen namelijk zijn amper te overzien als hij wel had doorgereden.
Marga (25-1-2011 om 02:01)
@Vlissingse heb je zelf wel een zo'n idioot op je hielen gehad? Het dreigen op zich is al om te kotsen! En jij weet ECHT niet waar je over praat hoor. Dit soort exen zijn zwaar gestoord en daar moet je wel degelijk voor oppassen.
Francois (25-1-2011 om 01:54)
Hmm als het waar is idd, maar een bepaald soort vrouwen zijn levensgevaarlijk en kunnen je flink kapot maken. Maar goed is het ook niet om je ex op te zoeken, als iemand geen contact wil dan houd het op en zul je dat moeten respecteren.
Cookie-instellingen beheren