Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietsers maken Domburg onveilig

Toegevoegd: 27-03-2011, 17.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Een grote groep bromfietsers heeft zaterdagmiddag voor overlast gezorgd op de Domburgseweg.


Agenten zagen rond 14.00 uur een groep van ongeveer 70 bromfietsen over de rijbaan van de Domburgseweg rijden, richting Domburg, terwijl naast de rijbaan een verplicht (brom-)fietspad lag. Deze groep bromfietsen reed met snelheden van tussen de 65 en 120 kilometer per uur. Van diverse bromfietsen was de kentekenplaat afgeplakt met tape.

Door de groep werd zeer agressief en onveilig gereden hetgeen zorgde voor gevaarlijke situaties. Personenauto's werden rechts en links ingehaald en er werd geen gehoor gegeven aan aanwijzingen die door de agenten werden gedaan. De groep splitste zich uiteindelijk op. Wel zijn 15 kentekens van bromfietsen genoteerd die in de groep meereden.

De eigenaren hiervan zullen binnenkort boetes in de bus krijgen voor het niet volgen van het verplichte (brom-)fietspad en overschrijding van de maximum snelheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeffrey (30-3-2011 om 21:02)
Dan moet de gemeente ons een plek geven waar we een meeting mogen houden dat mag ook nooit of voor gaan rijden met de motor/auto dat gebeurt in rotterdam/amsterdam/zwolle ook maar hier doen ze het gewoon nie dus moeten we het maar zelf doen beetje jammer
Ikke (29-3-2011 om 10:33)
De politie moet tegenwoordig alles verpesten... zoals jeffrey zegt, als de politie zich er niet mee bemoeid had hadden ze allemaal relatief netjes gereden! maar nee dat kan natuurlijk niet he, de jeugd een pleziertje gunnen... en zodra der bij je ingebroken wordt, zijn ze nergenst te vinde. zwak!!!!
Jeffrey (28-3-2011 om 20:44)
We mogen tegen woordig niks meer dusja ze verpesten alles voor ons als we met ze alle op parkeerterein staan moeten we ook weg dus gingen we rondje rijden we waar geneens gevaarlijk bezig tot dat de politie er zig bij voegden anders was er niks gebeurt en waaren we netjes door domburg gegaan
Wimpieee (28-3-2011 om 18:27)
Haha, @dr.acula hoe zou jij het hele groepje is aan de kant willen zetten als je met 3 politieautos bent haha iedereen vloog met 110 door domburg alle kanten op (en ik kan het weten) en verder deden we helemaal niet zo veel verkeerd we reden alleen op de rijbaan, zo'n drama is dat toch niet?
Cj (28-3-2011 om 17:06)
Keurige actie van die bromfietsers de politie is kansloos!!!
@ik (28-3-2011 om 16:54)
Als er 180 wordt gereden waar je maar 100 mag met de auto/motor moeten die dan ook maar ingenomen worden en als een pakketje worden terug gegeven . @Dr.dracula een groep van 70 scooters/brommers zet je niet even aan de kant
Cookie-instellingen beheren