Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietsers maken Domburg onveilig

Toegevoegd: 27-03-2011, 17.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Een grote groep bromfietsers heeft zaterdagmiddag voor overlast gezorgd op de Domburgseweg.


Agenten zagen rond 14.00 uur een groep van ongeveer 70 bromfietsen over de rijbaan van de Domburgseweg rijden, richting Domburg, terwijl naast de rijbaan een verplicht (brom-)fietspad lag. Deze groep bromfietsen reed met snelheden van tussen de 65 en 120 kilometer per uur. Van diverse bromfietsen was de kentekenplaat afgeplakt met tape.

Door de groep werd zeer agressief en onveilig gereden hetgeen zorgde voor gevaarlijke situaties. Personenauto's werden rechts en links ingehaald en er werd geen gehoor gegeven aan aanwijzingen die door de agenten werden gedaan. De groep splitste zich uiteindelijk op. Wel zijn 15 kentekens van bromfietsen genoteerd die in de groep meereden.

De eigenaren hiervan zullen binnenkort boetes in de bus krijgen voor het niet volgen van het verplichte (brom-)fietspad en overschrijding van de maximum snelheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (28-3-2011 om 13:57)
Is toch juist leuk om met een hele groep scooters gezellig een stuk te touren?? maar nee hoor, de politie moet t weer verpesten... enkel omdat t jongere zijn... echt zwak!! was t een groep motorrijders van 30+ was er niets aan de hand geweest. en maar gek vinden dat de kentekens afgeplakt zijn...
Peter (27-3-2011 om 23:06)
En alweer weet menig alwetende burger precies te benoemen wat oom agent verkeerd doet.. alsof 2 agenten in 1 auto zo'n groep tot stoppen kunnen dwingen. wees blij dat er geen ongelukken zijn gebeurd! of hadden ze beter kunnen schieten op die jongens?
Marja (27-3-2011 om 19:43)
Sorry,maar als oud vrouwtje van 57(en snelheidsduivel) lig in in een stuip,ergens vind ik dit een goede bak,van die gasten,en slim om je kentekenplaatje af te plakken dit hebben ze echt afgesproken natuurlijk dit is echt ,,kattekwaad,, maar natuurlijk ook levensgevaarlijk
Ik (27-3-2011 om 18:57)
Een boete daar lachen ze om. Goed in de beurs raken. Brommers in beslag nemen, tot een pakketje persen en dat aan de eigenaar teruggeven.
Floor (27-3-2011 om 18:06)
Hahah ik vond het wel grappig ik zat op een paard en ze reden lang mij !! Hahah kan nog steeds lachen !! Ps Ik kende bijna iedereen :P
Dr.acula (27-3-2011 om 17:52)
Zo zie je maar WEER.het recht van de sterkste,15 een bekeuring en de rest wegens afgeplakte [is verboden] kentekenplaatjes mag ermee weg komen.waarom niet het hele zooitje aan de kant en vangen maar.dit soort tolerantie van meneer agent veroorzaakt de mentaliteit van eigen wetgever bij de burger.
Cookie-instellingen beheren