Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Truck en auto botsen op N61

Toegevoegd: 15-06-2011, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij de verkeerslichten op de kruising N61/Tractaatweg in Terneuzen zijn woensdag rond 15.15 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de N61 rechtdoor richting Zaamslag. Op dat moment reed een Belgische vrachtwagen over de Tractaatweg en sloeg linksaf de N61 op.


Vermoedelijk reed hij door rood en botste tegen de personenauto. De vrachtwagen raakte licht beschadigd. De auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd en moest worden getakeld. Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
No (16-6-2011 om 08:05)
Nou Luc,ik rij daar dagelijks en nog nooit iets dergelijks meegemaakt! En oranje is oranje, niet licht of niet donker!!! Oranje betekend stoppen maar ja, als je nog snel even mee wil, ja, dan zou ik het ook aankaarten.....
Walter (16-6-2011 om 06:22)
Helemaal met Luc eens. Kom daar dagelijks 2 keer langs, En je ziet even zo vaak mensen over de kruising rijden als het voor mij groen is. Rijden die allemaal door rood??? Dat geloof ik niet. Heb zelf al 3 keer een bijna aanrijding van heel dicht bij gezien. Is kennelijk er moeilijk op te lossen.
Cor (16-6-2011 om 03:27)
Inderdaad dit is al eerder onderwerp van gesprek geweest. die lichten staan echt niet goed afgesteld maar rws doet er blijkbaar niets aan het moet zeker eerst een x echt goed fout gaan en slachtoffers vallen
Nick (15-6-2011 om 23:49)
Hoewel ze inderdaad erg kort afgesteld staan word het pas echt groen als het andere licht op rood staat (gelijk als rood komt). Dit is inderdaad erg kort maar zou dit probleem niet mogen opleveren. Wat ik vaak zie daar is dat er vrachtwagens zijn die het net niet halen maar toch doorrijden.
Jos (15-6-2011 om 23:47)
Ik ben het eens met Luc. Deze verkeerslichten zijn inderdaad heel slecht op elkaar afgesteld. Er zal blijkbaar eerst een (dodelijk) ongeluk moeten gebeuren voordat men hier iets aan doet. Bij deze een oproep aan de verantwoordelijke(n): DOE HIER IETS AAN!!!
A (15-6-2011 om 23:43)
Stoplichten staan hier inderdaad meer dan strak afgesteld gelukkig nu maar een ongeluk met allleen materiaal schade het wachten is op erger.....
Cookie-instellingen beheren