Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Truck en auto botsen op N61

Toegevoegd: 15-06-2011, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij de verkeerslichten op de kruising N61/Tractaatweg in Terneuzen zijn woensdag rond 15.15 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de N61 rechtdoor richting Zaamslag. Op dat moment reed een Belgische vrachtwagen over de Tractaatweg en sloeg linksaf de N61 op.


Vermoedelijk reed hij door rood en botste tegen de personenauto. De vrachtwagen raakte licht beschadigd. De auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd en moest worden getakeld. Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (15-6-2011 om 23:32)
Dat klopt als een stoplicht Luc! Mijn ervaring is ook dat Belgische automobilisten de verkeersregels in Nederland niet begrijpen of totaal negeren?! Zou het niet verstandig zijn om de stoplichten opnieuw af te stellen en buitenlandse bezoekers een Nederlands rij-examen af te laten leggen?
Onzin (3) (15-6-2011 om 23:30)
En dan heb je de fout gemaakt die heel veel mensen maken. Dat is denken dat zolang het licht oranje is, dat je dan door mag rijden.
Onzin (2) (15-6-2011 om 23:29)
Als je het andere verkeer tegenkomt op de kruising dan ben je echt door rood gereden. En je weet toch ook, oranje betekent STOPPEN !! Het kan dus gebeuren als je dik door oranje rijd, dat het net op rood springt als je er onderdoor rijd. En ja, op dat moment krijgt de andere kant groen.
Onzin(1) (15-6-2011 om 23:24)
Wat een onzin. Ik heb bij een verkeerslicht nog nooit LICHT oranje en ehhhh ...... DONKER oranje gezien. En je stelling gaat niet op. Het is praktisch onmogelijk dat het ene licht op groen springt terwijl het anderen nog oranje is. Het springt op groen op moment dat het andere op rood springt.
Kitty (15-6-2011 om 23:02)
Helemaal mee eens Luc, ze staan veel te krap afgesteld. Maar wanneer gaan ze er iets aan doen???Als er doden hier door gaan vallen???
Chauffeur (15-6-2011 om 22:35)
Ben zelf ook vrachtwagen chauffeur en kom dagelijks meerdere keren over deze kruising de verkeerslichten staan VEEL TE KORT AFGESTELD!!!!!! voor vracht verkeer maar er wordt NIETS AANGEDAAN er zal eerst een zwaar ongeval plaats moeten vinden voor de verantwoordelijke hiervoor wakker wordt
Cookie-instellingen beheren