Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck en auto botsen op N61

Toegevoegd: 15-06-2011, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij de verkeerslichten op de kruising N61/Tractaatweg in Terneuzen zijn woensdag rond 15.15 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de N61 rechtdoor richting Zaamslag. Op dat moment reed een Belgische vrachtwagen over de Tractaatweg en sloeg linksaf de N61 op.


Vermoedelijk reed hij door rood en botste tegen de personenauto. De vrachtwagen raakte licht beschadigd. De auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd en moest worden getakeld. Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (15-6-2011 om 22:22)
Inderdaad die stoplichten staan niet goed afgesteld!!!! hoe vaak wij het bijna zien misgaan is niet gewoon ik snap niet dat daar niks aan gedaan wordt. waarschijnlijk kost dat teveel ofzo
Suzanna (15-6-2011 om 22:21)
Probleem is bekend bij instanties, maar er gebeurd dus niets. Wachten is op een dodelijk ongeluk op deze kruising. Stoplichten staan gevaarlijk scherp afgesteld. Als je je aan de snelheid houdt, rijdt je gegarandeerd door rood! Ook bij de fietsers!
Eddy (15-6-2011 om 22:15)
Zelf meegemaakt om 05:15 uur, frontaal in de zij gereden door een auto die van de tractaatweg overstak terwijl ik groen had en de andere bestuurder ook volgens hem. Auto total loss en met de brokken betaald, zelfs rechtsbijstand kon er geen cent van vangen voor mij, gelijk 10% no-claim kwijt ook nog
Onbekend (15-6-2011 om 22:06)
De stoplichten staan heel slecht op elkaar afgestemd ik heb al een klacht bij de politie neer gelegd,dus er moeten veel meer mensen klagen zodat er dan iets aan gedaan wordt. Nu is het materiƫle schade maar een ander keer loopt het slechter af.
Marc (15-6-2011 om 21:58)
Ik ben het hellemaal eens met Luc, deze stoplichten staan niet goed afgesteld. Er moet snel iets aan gebeuren voor er slachtoffers vallen!
Weggebruiker (15-6-2011 om 21:35)
Ik zie vaak dat er nog kruisend verkeer op de kruising rijdt terwijl het voor mij al groen is. Als je vanaf de tractaat linksaf wilt en er staat een vrachtwagen op de eerste plaats, zoals nu, is het vaak alweer oranje voordat de vrachtwagen onder het verkeerslicht door is! Gelukkig geen gewonden!
Cookie-instellingen beheren