Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 39 km

Overvallers supermarkt waren kinderen

Toegevoegd: 05-07-2011, 15.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - De gewapende overval die maandag rond 17.50 uur plaatsvond op een supermarkt aan de Dorpsstraat in Scharendijke werd gepleegd door kinderen.

De drie daders zijn jongens van 14 en 16 jaar oud. De drie jongens droegen bivakmutsen en probeerden het personeel onder bedreiging van een mes een vuurwapen geld afhandig te maken. Toen dit niet snel genoeg ging sloegen ze op de vlucht.
 
Twee van de daders konden worden overmeesterd door passanten, waaronder een medewerker van een nabijgelegen eetcafé. Dankzij deze actie kon de politie de derde persoon ook snel aanhouden. De drie jongens zitten vast in Torentijd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (6-7-2011 om 14:05)
@ Terneuzenaar: Het gaat hier om (leerplichtige) kinderen hoor; geen volwassen werknemers!Vreemde reactie van je!
Oud meisje uit zeeland (6-7-2011 om 12:45)
Stelletje mafkezen dat hun zijn ze zitten nu wel in gevangis denk je dat die sukkels erg vinden die vinden gaaf hoor weet je waar je hun moet plaatsen die GEKKE ze horen IN EEN INTERNAAT OF IN DE LEGER leren ze misschien nog wel verstand,
Terneuzenaar (6-7-2011 om 12:34)
Het wordt steeds gekker hé? Ergens heel logisch hoor. Wanneer de grenzen hier open blijven en de poolse,duitse werknemers hier ons brood komen halen, kunnen wij niet rondkomen van 8euro pu of minder. In den haag moet je zijn voor je beklag, niet hier! Ik ben het niet eens met wat ze doen, maar snapt
Zeeuwsee (6-7-2011 om 12:33)
@Gerrit.. ze kunnen niet zeggen moeilijke jeugd want het is nog jeugd... En over de straffen van 10 jaar bullshit..Dat krijgen ouderen niet eens..Bureau Halt ja dat vind ik een goede oplossing maar wel flink hoge straf..anders leren ze er nog niet van..;) EN tsja tog het is de jeugd v tegenwoordig..
John (6-7-2011 om 12:26)
Tja dat Krijg je met die domme slappe Opvoeding. Van tegenwoordig , ze hebben nergens geen respect meer voor! Dus overvallen plegen , op die leeftijd neemt hand over hand toe. Inderdaad ook door veel te lichte straffen ! De ouders ook Zwaar straffen ! Tuig Dorp is zo'n slecht idee nog niet ! Laat ze daar met hun ouders maar een paar jaar zitten. Ook die kinderen met naam en foto's op Internet zetten . Bij voorbeeld de Schandpaal site !
Esther (6-7-2011 om 12:15)
Dit is heel erg voor de slachtoffers maar ook voor de ouders ,niet zo oordelen aub. daar zijn rechters voor aangesteld en je kunt lelijk verrast worden als ouder! Die mensen weten ws. nergens vanaf en zijn zich ook het ongeluk geschrokken denk ik.
Cookie-instellingen beheren