Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwemmer onwel Vlissingen

Toegevoegd: 09-08-2011, 09.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Voor het Badstrand in Vlissingen is dinsdagochtend een zwemmer in zee in problemen geraakt.


Volgens de strandwacht raakte de man rond 08.10 uur tijdens het zwemmen onwel ter hoogte van Boulevard Bankert. De echtgenote van de man en een andere zwemster wisten de man met vereende krachten naar de wal terug te brengen en hulp in te roepen.

Politie, strandbewaking en ambulancedienst rukten uit en troffen bij aankomst een man aan die inmiddels weer goed aanspreekbaar was. De 80-jarige man is door de ambulancedienst gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Els (9-8-2011 om 19:29)
Deze man zwemt iedere dag en is gewent aan de temparatuur van het water dus dat is echt niet de reden van zijn onwel worden.
Me (9-8-2011 om 18:55)
Elke ochtend , weer of geen weer, is deze groep met bejaarde daar aan het zwemmen rond 8 uur , dus deze man deed dit niet voor het eerst en det dit van begin lente tot begin \Herfst
Ex-Vlissingse (9-8-2011 om 18:49)
@Vlissinger, hou nou toch eens op met zeuren ! Het is nu eenmaal zo! We zijn op Walcheren verwent geweest met 2 ziekenhuizen! Klaar... Hopelijk heeft deze meneer het gered.
M@r (9-8-2011 om 18:47)
Ja, idd, heb je vlakbij een ziekenhuis.....dit begrijp ik ook niet!
Jamagun (9-8-2011 om 17:04)
Natuurlijk, van harte beterschap toegewenst! Maar was het niet wat onverstandig om op deze leeftijd en bij deze erg lage temperaturen in zee te gaan zwemmen??? 't Is nu nog goed afgelopen, maar mijn goedbedoeld advies is: nooit weer doen!
Vlissinger (9-8-2011 om 12:05)
Moet je in vlissingen een ziekenhuis hebben.moet je toch naar goes moet niet gekker worden hopende dat die man het heeft gered sterkte
Cookie-instellingen beheren