Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwemmer onwel Vlissingen

Toegevoegd: 09-08-2011, 09.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Voor het Badstrand in Vlissingen is dinsdagochtend een zwemmer in zee in problemen geraakt.


Volgens de strandwacht raakte de man rond 08.10 uur tijdens het zwemmen onwel ter hoogte van Boulevard Bankert. De echtgenote van de man en een andere zwemster wisten de man met vereende krachten naar de wal terug te brengen en hulp in te roepen.

Politie, strandbewaking en ambulancedienst rukten uit en troffen bij aankomst een man aan die inmiddels weer goed aanspreekbaar was. De 80-jarige man is door de ambulancedienst gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.M.Gunst (9-8-2011 om 11:24)
Jawel, natuurlijk beterschap toegewenst, maar......op zo'n leeftijd en bij deze bijna winterse temperaturen zwemmen???? Wel onverantwoord (dat is dan ook gebleken).
Middelburger (9-8-2011 om 10:59)
Onwel worden op het badstrand - ziekenhuis aan de andere kant van de boulevard - toch naar Goes gebracht - modern management???
Vlissingse (9-8-2011 om 09:48)
Beterschap,ik hoop dat de man snel opknapt
Cookie-instellingen beheren