Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel open door extreme drukte

Toegevoegd: 01-10-2011, 14.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Rijkswaterstaat heeft op verzoek van politie besloten de Vlaketunnel tot drie uur open te stellen voor het verkeer. Automobilisten op de A58 richting Zeeland hebben last van meer dan twee uur vertraging.
 
Vanuit Bergen op Zoom staat een file van vijftien kilometer. De openstelling geldt alleen voor de richting Zeeland. Aan de andere kant richting Bergen op Zoom staat zes kilometer file. Ook op de N59 vanuit Bruinisse richting Goes is er sprake van langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 


De politie roept mensen op niet naar Zeeland te komen uit de richting van Bergen op Zoom. Veel mensen zijn onvoorbereid op pad gegaan. Ze hebben onvoldoende eten en drinken meegenomen voor onderweg. Voor kleine kinderen hebben hier last van. De brandweer deelt inmiddels water uit aan automobilisten op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (2-10-2011 om 13:15)
Veel blaaskaken hier. Het is simpel: de wedstrijd was al een jaar van tevoren bekend. Het onderhoud van de tunnel veel korter. Dus van mij mag er iemand die betrokken is bij het plannen van werkzaamheden gewoon z'n biezen pakken. Want voor werkplanning is hij / zij niet geschikt!
Evelien (2-10-2011 om 12:52)
Zeeland toerisme vriendelijker? Sluit dan de vlaketunnel voor de Duitse toeristen die een langweekend vrij en duitse herfstvakantie hebben en dan niet te vergeten de kustmarathon. Deze gegevens zijn al lang van te voren bekend. En dat voor een controle die ook op een ander tijdstip kan, schandalig!
Kees (2-10-2011 om 12:31)
Voor alle mensen die zich afvragen of ze dit niet van te voren konden bedenken: RWS niet. Dit is al maanden van te voren gepland. Al die mensen die in de file stonden, die hadden het wel kunnen bedenken.
Een zeeuw (2-10-2011 om 12:27)
Een reactie op alle negatieve reactie's. De beste stuurlui staan aan wal. Trek daar uw conclusie uit. Met vriendelijke groet. Een zeeuw.
Rietje (2-10-2011 om 12:10)
Iedereen klaagt wel dat de tunnel dicht is. En over die file's die er staan. Maar mensen kiezen er uiteindelijk zelf voor om Zeeland in te gaan, terwijl ze weten dat het druk is. Blijf dan lekker thuis of zoek ergens anders het water op.
Jo (2-10-2011 om 12:01)
Simon (2-10-2011 om 00:45 uur) moet je wat zuiniger rijden en niet mieppen !! jij wil toch zo veel betalen,,, zeur dan niet zo
Cookie-instellingen beheren