Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vlaketunnel open door extreme drukte

Toegevoegd: 01-10-2011, 14.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Rijkswaterstaat heeft op verzoek van politie besloten de Vlaketunnel tot drie uur open te stellen voor het verkeer. Automobilisten op de A58 richting Zeeland hebben last van meer dan twee uur vertraging.
 
Vanuit Bergen op Zoom staat een file van vijftien kilometer. De openstelling geldt alleen voor de richting Zeeland. Aan de andere kant richting Bergen op Zoom staat zes kilometer file. Ook op de N59 vanuit Bruinisse richting Goes is er sprake van langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 


De politie roept mensen op niet naar Zeeland te komen uit de richting van Bergen op Zoom. Veel mensen zijn onvoorbereid op pad gegaan. Ze hebben onvoldoende eten en drinken meegenomen voor onderweg. Voor kleine kinderen hebben hier last van. De brandweer deelt inmiddels water uit aan automobilisten op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geenprobleempje (2-10-2011 om 10:32)
Als het een gewone 1 oktober zou zijn geweest zonder 25 graden, strandweer e.d. dan zou er niks aan de hand zijn. Iedereen kan toch zelf ook weleens nadenken? En wanneer zouden de werkzaamheden dan uitgevoerd moeten worden? Ik ben ook met de trein gegaan...
Mo (2-10-2011 om 10:13)
Ha ha, allemaal schaapjes die massaal niet nadenken met een zonnig weekend!
Zeeuwsvlaamse (2-10-2011 om 10:05)
Ruim van te voren gewaarschuwd, je kon er op wachten. Men denkt dat een uitvoerder zijn werkvolk ook maar naar huis kan sturen. Die mensen zaten ook liever aan zee, dit weer is extreem, gepland werk moet doorgaan, anders kost het nog meer. Denk toch na en de boer moet ook verder op met dorsen enz..
Remco (2-10-2011 om 09:53)
Het is ook belachelijk hoe het geregeld is. Mocht natuurlijk niets kosten Zeeuwen he. Vorige week precies hetzelfde. Ze laten daar bij Kruiningen zelfs de auto's kruisen, natuurlijk vraag je dan om file.
Remco (2-10-2011 om 09:51)
Wat zeeuwen he alfons heb met rijksgeld te maken en niks met zeeuwen
Raymond (2-10-2011 om 09:49)
Het is net als anders de beste stuur man staat aan wal. de mensen hebben altijt wat te zeuren. je moest is weten wat er voor zoon karwei geregeld moet worden. er is genoeg informatie over vrij gegeven wees dan zelf zo slim en neem dan zelf maatregelen.
Cookie-instellingen beheren