Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Vlaketunnel open door extreme drukte

Toegevoegd: 01-10-2011, 14.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Rijkswaterstaat heeft op verzoek van politie besloten de Vlaketunnel tot drie uur open te stellen voor het verkeer. Automobilisten op de A58 richting Zeeland hebben last van meer dan twee uur vertraging.
 
Vanuit Bergen op Zoom staat een file van vijftien kilometer. De openstelling geldt alleen voor de richting Zeeland. Aan de andere kant richting Bergen op Zoom staat zes kilometer file. Ook op de N59 vanuit Bruinisse richting Goes is er sprake van langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 


De politie roept mensen op niet naar Zeeland te komen uit de richting van Bergen op Zoom. Veel mensen zijn onvoorbereid op pad gegaan. Ze hebben onvoldoende eten en drinken meegenomen voor onderweg. Voor kleine kinderen hebben hier last van. De brandweer deelt inmiddels water uit aan automobilisten op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miriam (2-10-2011 om 09:29)
Mensen klaag niet zo. De werkzaammheden waren toch allemaal van te voren aangekondigd. Wanneer moeten ze het dan plannen? Midden in de zomer misschien?
Zeeuw (2-10-2011 om 08:49)
Wat toch weer een hoop lui die denken de wijsheid in pacht te hebben. RWS had de pech dat het mooi weer was anders was er niks aan de hand geweest. Doe allemaal weer even jezelf resetten en een pilletje onder de tong..adem in en weer uit.
Mamoe (2-10-2011 om 07:42)
Natuurlijk baal ik ook van de afsluiting van de tunnel, maar soms kan het gewoon niet anders. Het was al ruim van te voren bekend dus je kon er rekening mee houden. Doen wij Zeeuwen toch ook als we bijv. naar Schiphol moeten.
Mikey (2-10-2011 om 07:06)
Dan heb jij zeker nog een flinstone mobile als je 375 euro per kwartaal betaald en dan mag jij zeker verwachten dat het goed is maar een geluk gebeurd het niet alleen in zeeland maar ook in ander delen van het land waar jij nooit komt en toch ook je wegenbelasting voor betaald dus praat niet zo!!!
Ja francken (2-10-2011 om 05:20)
Zijn die zeeuwen wel heel zuinig bezig , de toeristen maar mondjesmaat binnen laten.... verloren kans mensen bedenken zich terecht nog wel eens om hier heen te komen alleen maar verliezers dit week end jammer jammer fijne organisatie en communicatie tussen de verschillende overheden
Simon (2-10-2011 om 00:45)
Ik betaal 375 euro per kwartaal aan wegenbelasting. Dan mag je toch wel verwachten dat het allemaal goed geregeld is.
Cookie-instellingen beheren