Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 39 km

Jongen steelt chocoladebroodjes

Toegevoegd: 05-12-2011, 18.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagmorgen omstreeks 10.30 uur is een 14-jarige Vlissinger aangehouden in de Agrimarkt in Vlissingen.

De jongen was in de winkel. Hij werd gesnapt door een personeelslid toen hij 'iets' in zijn zak wegstopte. Even later rekende hij nog wel wat boodschapjes af bij de kassa, maar het 'iets' dat hij in zijn zak had gestopt kwam daar ook niet uit.


Nadat hij de kassa was gepasseerd, werd hij aangesproken door een personeelslid van de winkel aan de Papegaaienburg en moest hij zijn zakken leegmaken. Uit de jaszak kwamen twee chocoladebroodjes. Uiteindelijk gaf hij toe, na in eerste insantie een smoes te hebben verzonnen, dat hij de broodjes had gestolen.

De jongeman is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mikkie (6-12-2011 om 22:24)
@eerlijk zijn is het best: Ik vind stelen ook fout en ik wil ook geen excuus voor deze jongen bedenken,maar ik vind het zwaar overdreven om dit zeer hard aan te pakken zijn we niet allemaal jong geweest??We zijn immers niet allen met een gouden luier in de wieg gelegd!!
Middelburger (6-12-2011 om 19:44)
Pak echte criminelen aan. Er lopen genoeg criminelen rond, maar voor iets wat eigenlijk niet mag maar waarvoor een waarschuwing ook wel genoeg is, wordt gelijk een dikke prent gegeven.
Agri klant (6-12-2011 om 15:04)
Wat iedereen van deze praktijken vindt.Ik heb maar een ding. Wat je pakt moet je betalenHonger.. kom op zeg.Dan moet je bij de ouders zijn om te eten op die leeftijd.Denk er ook aan alles wat gestolen wordt ,zal op de een of andere manier toch betaald moeten worden Betalen wat neit van je zelf is
Revolutie (6-12-2011 om 13:14)
Wat een ophef! We worden dagelijks bestolen door politici en andere grootgraaiers. En die jatten veel meer dan 2 broodjes!! Krijgen die nu ook een procesverbaal......... Nee, want die hebben het voor het zeggen!
M (6-12-2011 om 12:38)
Nu zijn het broodjes, maar straks worden het grote dure dingen. Aanpakken zo'n jongen.
Luna (6-12-2011 om 11:44)
Als het de eerste keer is dat hij betrapt is schrikken ze meestal toch wel genoeg om het niet weer te doen .net wat er al gezegd was hij had ze beter gelijk op gegeten .hoe vaak ik niet in de supermarkt loop.en ouder met kinderen zie dat de kinderen verse broodjes zo op staan te eten .
Cookie-instellingen beheren