Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 225 km

Jongen steelt chocoladebroodjes

Toegevoegd: 05-12-2011, 18.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagmorgen omstreeks 10.30 uur is een 14-jarige Vlissinger aangehouden in de Agrimarkt in Vlissingen.

De jongen was in de winkel. Hij werd gesnapt door een personeelslid toen hij 'iets' in zijn zak wegstopte. Even later rekende hij nog wel wat boodschapjes af bij de kassa, maar het 'iets' dat hij in zijn zak had gestopt kwam daar ook niet uit.


Nadat hij de kassa was gepasseerd, werd hij aangesproken door een personeelslid van de winkel aan de Papegaaienburg en moest hij zijn zakken leegmaken. Uit de jaszak kwamen twee chocoladebroodjes. Uiteindelijk gaf hij toe, na in eerste insantie een smoes te hebben verzonnen, dat hij de broodjes had gestolen.

De jongeman is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verschooren (5-12-2011 om 19:57)
´t Zal niet de eerste en de laatste zijn die broodjes steelt, de regering dwingt iedereen er stilletjes aan toe om voor zijn eten te zorgen. Een jammerlijk voorstel, maar het laat veel zien.
Zeeuwse mevrouw (5-12-2011 om 19:56)
Hoop dat zn broodjes lekker gesmaakt hebben. Misschien moet die er alsnog een taakstraf gaan doen en er zo voor werken, of hij is dr mee een waarschuwing vanaf gekomen.
Cookie-instellingen beheren