Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle voortijdig afsteken vuurwerk

Toegevoegd: 30-12-2011, 21.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op Schouwen-Duiveland werd donderdagmiddag toezicht gehouden op het voortijdig afsteken van vuurwerk. Er werd gecontroleerd in Renesse, Scharendijke, Brouwershaven en Zierikzee.


Er werden acht personen betrapt die vuurwerk aan het afsteken waren (vijf in Renesse en drie in Scharendijke). Zes van hen zijn minderjarig en worden doorgestuurd naar Halt. De twee andere zijn ouder dan 18 jaar en krijgen nog een boete toegestuurd van de officier van justitie.  

In Bruinisse werden vrijdagmiddag ook nog twee minderjarigen betrapt op het afsteken van vuurwerk. Ook zij worden doorgestuurd naar Halt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (31-12-2011 om 02:28)
Wat een flauwekul; Controle op voortijdig afsteken.Vorig jaar heb ik me suf gebeld en gesmeekt of er alstublieft politie kon komen kijken in de buurt. M'n huis is zelfs beschadigd door een bom toen.Ze zijn welgeteld 1 keer door de straat gereden en dat was het dan.Dit is gewoon een propagandapraatje
Jewannes (30-12-2011 om 23:49)
Hier in 's-Gravenpolder klapt het ook hoor maar geen politie te bekennen. Te druk met spelletjes spelen op de computer.
Inwoner S. (30-12-2011 om 23:03)
Het heeft wel geholpen lijkt het. Vandaag was het rustiger met de harde klappen dan gisteren in Scharendijke. Bedankt!
Gizmo (30-12-2011 om 22:46)
Achja, bureau Halt. Dat doen we tegenswoordig te pas en te onpas. Ik kreeg gewoon een flinke dreun voor m'n kop van de buurman als ik z'n brievenbus had opgeblazen... Maarja, tijden veranderen en de tolerantie is gedaald tot 0,0. Ik zal morgen heel zachtjes de bladzijden van m'n boek omslaan.
Anoniem (30-12-2011 om 21:41)
Hier op rilland geen controle waar zijn ze...vuurwerk genoeg
Cookie-instellingen beheren