Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen verzet zich bij aanhouding

Toegevoegd: 12-04-2012, 10.19 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Woensdagavond rond 23.00 uur is in het tunneltje tussen Oost- en West Souburg een 15-jarige Vlissinger aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie.

Agenten zagen de jongen door het tunneltje rijden op een minibike en maanden hem tot stoppen. Hij probeerde zich aan de staandehouding te ontrekken, gaf gas en reed hierbij in volle vaart tegen een stenen muurtje.


Na een korte worsteling is hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek ook in het bezit te zijn van 8 gram hennep. Rijden op een minibike op de openbare weg is verboden. De jongen wordt zodoende verdacht van het rijden op een motor zonder rijbewijs, zonder kenteken, zonder helm en tevens voor het in bezit hebben van hennep en wederspanningheid.
 
Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (12-4-2012 om 11:37)
Als dat die met zijn knetterbrommer is die 's avondslaat zonder licht door Souburg scheurt ben ik blij dat ze hem te pakken hebben... Ook alle andere die menen moedwillig overlast te moeten veroorzaken mogen ze van mij pakken hoor... En ja, ik ben ook jong geweest.
Marco (12-4-2012 om 11:35)
Wat doet 'n ventje van 15 om 23.00 uur nog buiten op straat ? 's Goed met z'n 'opvoeder' gaan praten. Geen kansen of slechte jeugd gaat niet meer lukken. Kansen om je niet aan de wet te hoeven houden heeft ie al verbruikt, en geld blijkt er ook te zijn, motortje, brandstof, drugs. Is niet te redden.
Bewoners (12-4-2012 om 11:30)
Bijna elke avond, hier van hogendorpweg/alexander Goghelweg over het pleintje van Jerremiasse razen er ook altijd minibikes voorbij, zonder licht, vandaag of morgen gebeuren er ongelukken... En een tering herrie dat die dingen maken... Aanpakken die handel
Zeeuws meisje (12-4-2012 om 11:15)
Wat doet een jongen van 15 rond die tijd nog op straat? Heb zelf ook 2 zonen maar op die leeftijd hebben ze toch echt nog regels nodig. Tot zo laat en niet op tijd thuis dan maar eens een paar avondjes thuis blijven.
Vlissinger (12-4-2012 om 11:01)
Nou, mogen ze 's avonds op westerzicht ook wel gaan controleren. Steevast 3 gastjes die overal met een rotvaart door en overheen crossen op die minibikes.
Dd (12-4-2012 om 10:58)
Jeugd-detentie en de ouders ook een straf opleggen! Nu aanpakken anders komt het nooit meer goed met deze jongeman...
Cookie-instellingen beheren