Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen verzet zich bij aanhouding

Toegevoegd: 12-04-2012, 10.19 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Woensdagavond rond 23.00 uur is in het tunneltje tussen Oost- en West Souburg een 15-jarige Vlissinger aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie.

Agenten zagen de jongen door het tunneltje rijden op een minibike en maanden hem tot stoppen. Hij probeerde zich aan de staandehouding te ontrekken, gaf gas en reed hierbij in volle vaart tegen een stenen muurtje.


Na een korte worsteling is hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek ook in het bezit te zijn van 8 gram hennep. Rijden op een minibike op de openbare weg is verboden. De jongen wordt zodoende verdacht van het rijden op een motor zonder rijbewijs, zonder kenteken, zonder helm en tevens voor het in bezit hebben van hennep en wederspanningheid.
 
Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inspecteur (13-4-2012 om 21:37)
@A .Niet vreemd denk ik, maar ik heb zo het idee dat jij een zelfde soort opvoeding hebt genoten als de 15 jarige en dat jij ook een beetje ontspoord bent. Veel ouder dan 15 ben je waarschijnlijk zelf ook niet. Je zou wat meer je best kunnen doen op school en vraag eens om bijles Nederlandsde taal.
J. (13-4-2012 om 19:17)
Hahaha wat een kansloos geval..
M. (13-4-2012 om 17:41)
Ik had tog als politie dubbel van het lachen gelegen toen hij met een rotgang tegen dat muurtje reed... Schitterend. Kom je ver mee, met dit soort grappen.. Staat goed bij je sollicitatie.
Leomon (13-4-2012 om 15:25)
@ a als een 15 jarige om 11 uur met 8 gram wiet op een minibike loopt te crossen vraag ik me toch af waar de ouders/verzorgers mee bezig zijn. Tuurlijk is hij nu al vrij ze straf komt later.
A. (13-4-2012 om 12:25)
En jullie zijn laat man hij is al vrij ....hahahaha
A. (13-4-2012 om 12:02)
Hoe durf je over deze jongen te praten? je kennen hem niet eens dus ga al helemaal niet over zijn opvoeding praten. ik ken em 10000x beter dn jullie dus beter ben je stil;) en oke hij was fout mr dat heeft niks met zijn opvoeding te maken. freee R.
Cookie-instellingen beheren