Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen verzet zich bij aanhouding

Toegevoegd: 12-04-2012, 10.19 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Woensdagavond rond 23.00 uur is in het tunneltje tussen Oost- en West Souburg een 15-jarige Vlissinger aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie.

Agenten zagen de jongen door het tunneltje rijden op een minibike en maanden hem tot stoppen. Hij probeerde zich aan de staandehouding te ontrekken, gaf gas en reed hierbij in volle vaart tegen een stenen muurtje.


Na een korte worsteling is hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek ook in het bezit te zijn van 8 gram hennep. Rijden op een minibike op de openbare weg is verboden. De jongen wordt zodoende verdacht van het rijden op een motor zonder rijbewijs, zonder kenteken, zonder helm en tevens voor het in bezit hebben van hennep en wederspanningheid.
 
Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (14-4-2012 om 13:52)
@A, het is zeker een van je matties en o zo goede jongen doet nooit iets wat niet mag. Jammer dat deze dopie alweer rond loopt, hadden hem vast moeten houden tot hij voor moest komen was er weer zo'n ettertje van de straat af geweest.Z'n ouders missen hem blijkbaar niet.
Francois (14-4-2012 om 10:54)
@ A Gezien je schrijfstijl ben je blijkbaar even oud als hem... Als dat niet zo is schaam je. Ten tweede vergeet niet dat hij mogelijk een dagvaarding heeft gekregen en zich alsnog moet verantwoorden bij de rechter. Ten 3e zijn reactie t.o. politie is zorgwekkend, zo'n kereltje glijd af...
Marco (14-4-2012 om 10:10)
@A. Jij heb zeker dat zooi aan hem gegeven, want jij kent hem beter, dan zal jij hem ook wel pushen om dit soort dingen te doen. Je zegt zelf "ken hem 10000x beter" een echte vriend zou helpen om er van af te blijven. Zeker zo jong. Maar jij zal er vast ook wel van snoepen. (Ja, ik was ook jong)
Pangx (14-4-2012 om 00:04)
@ ikke!! (dan eerst maar eens allle cofeeshops dicht pleuren aleen maar overlast en ilegaal dat zijn de criminelen) Jij weet echt niet waar je over lult!! Hahaha wat een lozer ben jij zeg!!! Als je dat doet heb je het helemaal niet meer onder controle, Dan komt alles op straathandel aan.
J (13-4-2012 om 23:20)
Jullie kennen hem niet kijk eerst naar jullie eigen kinderen jullie weten niet wat hun uitspoken en hij is al vrij dat ten eerste en ten tweede bemoei je met je eige zaken !!!
Adri (13-4-2012 om 21:45)
@ Co: Ik hoorde het ook......we zullen moeten gaan posten...
Cookie-instellingen beheren