Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gebeten door vechthond

Toegevoegd: 28-08-2012, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagavond iemand gebeten door een vechthond. De politie is op zoek naar zijn baasje.


Het slachtoffer, een vrouw, werd rond 21.45 uur gebeten in de Falckstraat. Volgens de politie beet een witte vechthond de vrouw rond dat tijdstip in haar onderarm. Volgens de politie was de hond vermoedelijk een American Bulldog of een American Staffordshire terrier.

De eigenaar van de hond is een negroïde man van 35 á 40 jaar oud en heeft een gezet postuur. De man heeft de hond na de beet bij zich geroepen en is vervolgens weggelopen. De dierenpolitie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen van het voorval en is op zoek naar mensen die weten waar de hond en zijn baas woonachtig zijn.

Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden bij het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (30-8-2012 om 13:29)
@ Eigenaar Lieve Stafford Mensen aanspreken op het betitelen van die honden maar vervolgens ook je eigen honden vechthond noemen is een beetje tegenstrijdig, hoor.
Ikek (30-8-2012 om 13:23)
Wat jammer dat zulk soort mensen de am bull of staff weer zo,n slechte naam geven. Ikzelf heb een am bulldog en stafford en superlief en nog nooit wat gedaan en erg sociaal tegenover mensen en dieren. kortzicht mensen neem lekker een doorgefokte labrador pff
Hondenliefhebber (30-8-2012 om 12:28)
Overdrijven is ook een vak Ooit gehoord dat een hond een halve arm er afgerukt heeft? Dan moet de hond wel hondsdol zijn of zwaar mishandeld. Sommige zijn sterker dus idd gevaarlijker als ze boos worden, een yorkshire die een kind bijt kan ook veel schade aanrichten. 99'9 % ligt het aan de eigenaren
Eigenaar Lieve Stafford (30-8-2012 om 12:21)
Ik ben eigenaar van een Stafford die hier de hele buurt dood likt en knuffeld,dus ja mensen betitel niet gelijk ,maar kijk naar eigenaren die ze zo opvoeden,die moeten aangepakt worden. Ik heb een Dogo gehad ook een vechthond,nou ook deze likte en knuffelde je dood.reageer niet te snel , jammer.
I love Pitbulls (30-8-2012 om 11:21)
@denk na, Ik heb 2 pitbulls rondlopen thuis, mensen komen vaak bij me op visite, vragen ze wat een lieve en rustige honden zijn dit zeg.. zeg ik het zijn pitbulls verstijven ze gelijk, kijk dat bedoel ik met domme kortzichtige mensen die zo reageren. Ik heb liever met dieren als met mensen te maken.
Pitbulleigenaar (30-8-2012 om 11:07)
@Bijtkracht. In mijn optiek mensen die zo reageren als jij moeten ook een spuit krijgen, met haldol. Dit is zo een kortzichtige en domme opmerking, ik heb al meer dan 20 jaar deze honden, heb nog nooit een incident met ze meegemaakt, kwestie van opvoeding, ZE ZIJN NIET VOOR IEDEREEN WEGGELEGD.
Cookie-instellingen beheren