Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gebeten door vechthond

Toegevoegd: 28-08-2012, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagavond iemand gebeten door een vechthond. De politie is op zoek naar zijn baasje.


Het slachtoffer, een vrouw, werd rond 21.45 uur gebeten in de Falckstraat. Volgens de politie beet een witte vechthond de vrouw rond dat tijdstip in haar onderarm. Volgens de politie was de hond vermoedelijk een American Bulldog of een American Staffordshire terrier.

De eigenaar van de hond is een negroïde man van 35 á 40 jaar oud en heeft een gezet postuur. De man heeft de hond na de beet bij zich geroepen en is vervolgens weggelopen. De dierenpolitie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen van het voorval en is op zoek naar mensen die weten waar de hond en zijn baas woonachtig zijn.

Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden bij het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Denk na ! (30-8-2012 om 10:07)
Wat is dat voor KUL ! het maakt nog al wat uit of een yorkshire terrier een krasje maakt op je arm of je arm er half afgerukt wordt en je voor het leven verminkt ben door zo een pleuris vecht hond, als je het al overleeft. alleen gestoorden stellen dat gelijk, zoek hulp ! u bent niet normaal !
It's me (29-8-2012 om 22:51)
Kort maar krachtig: afmaken! (die hond he)
De 1e Staffie (29-8-2012 om 21:53)
Een hond word vrij dom geboren en door opvoeding een slim ,trouw en behulpzaam wezen, een mens word dom geboren en zoals ik hier lees blijft het merendeel dom, leer lezen,verdiep je in feiten,cijfers etc voordat je hier onzin neerzet. de RADwet is immers afgeschaft omdat het tegendeel is bewezen.
Marco (29-8-2012 om 21:32)
Toen ze nog baby's waren wisten de ouders niet dat hun kind een crimineel ging worden gaat om waar de kinderen mee omgaan. Deze man had gewoon zijn hond aan de lijn moeten houden dan was er niks gebeurd. En zeur niet over alle honden bezitters! Slaat nergens op.
Jessica (29-8-2012 om 19:51)
Bij alle honden telt dat een goede opvoeding belangrijk is. Dus het kleinste rothondje kan zo'n actie uithalen ...jammer dat de 'vechthonden'(erg jammer dat ze nog steeds onder deze noemer horen) er weer zo slecht vanaf komen
Jan-Willem (29-8-2012 om 19:49)
Nicole, waarom het beest afmaken? Zo'n hond kan er toch niks aan doen dat ie verkeerd opgevoed en agressief is!? De oorzaak ligt altijd bij het baasje. welke hond dan ook!!
Cookie-instellingen beheren