Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat beschoten Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 13-11-2012, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Maandag is in Nieuw- en Sint Joosland een kat beschoten. Dat heeft de politie laten weten.


De kat werd beschoten tussen maandagochtend 08.30 uur en maandagmiddag 16.15 uur. Dat gebeurde vermoedelijk in de omgeving an de Scheldepoortstraat.

Bij de dierenarts is geconstateerd dat er in het bekken van de kat een kogeltje zat. Het dier heeft een breuk in het bekken en wordt hieraan behandeld door de dierenarts.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (14-11-2012 om 15:50)
Weer dat gezeik van: katten zorgen voor overlast blabla. Die beestjes lopen vrij rond en idd ook wel eens bij de buren. Er vliegt toch ook wel eens een vogel over die op je huis of auto schijt? nou dan! en beesten beschieten.dat soort mensen moesten ze afschieten en ook de gene die het goedkeuren!
It'sme (14-11-2012 om 13:55)
Ik vind katten echt rotbeesten! Vele anderen in de buurt hebben ze, maar ze poepen steeds in ONZE tuin!! Er zat er zelfs 1 binnen!!! Die heb ik met liefde met veel water weggejaagd. Tis erg om te zeggen maar je zou ze soms inderdaad af willen schieten van frustratie. Al gaat dit wel te ver natuurlyk
Albert (14-11-2012 om 13:37)
Als iemand dat bij mijn hond zou doen , dan zou ik hem heel mijn leven achtervolgen . belooft
Rommel thuishouden (14-11-2012 om 13:25)
Beste mensen, Als je het niet kunt opbrengen om een fatsoenlijke achtertuin aan te schaffen moet je ook geen beesten nemen. je neemt een koe ook alleen als er de ruimte voor is. die zet je ook niet op buurmans gazon omdat jezelf geen ruimte heb!! hou je spul bij je, dan heb je dit gezeur niet!
Jan (14-11-2012 om 13:24)
De dader(s) die dit op zijn geweten heeft, kan niemand anders zijn dan een psychopaat, iemand zonder geweten, als je een weerloos dier neerschiet, ben je voor mij ook vogelvrij. Ik snap wel dat sommige een hekel aan katten hebben die in hun tuin poepen, maar een emmer koud water volstaat prima.
Anoniem (14-11-2012 om 13:06)
Zo peter je hebt zelf zeker geen kinderen met je KLOTE jong vind ik nog al een taal het is zeker niet normaal mensen die zoiets bij die arme diertjes doen maar kinderen worden ook maar op gevoed die doen ook vaak wat ze van thuis mee krijgen
Cookie-instellingen beheren