Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Kat beschoten Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 13-11-2012, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Maandag is in Nieuw- en Sint Joosland een kat beschoten. Dat heeft de politie laten weten.


De kat werd beschoten tussen maandagochtend 08.30 uur en maandagmiddag 16.15 uur. Dat gebeurde vermoedelijk in de omgeving an de Scheldepoortstraat.

Bij de dierenarts is geconstateerd dat er in het bekken van de kat een kogeltje zat. Het dier heeft een breuk in het bekken en wordt hieraan behandeld door de dierenarts.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dierenvriend (14-11-2012 om 10:38)
Ik heb zelf twee katten maar daar heeft verder niemand last van omdat ze niet naar buiten kunnen. Ik lees wel veel hypocritische berichten. Allemaal begaan met de kat in Nieuwland. Maar als het op dierenwelzijn aankomt bij megastallen, kippenfarmen en dierentransport dan zijn ze niet thuis.
Zeeuw (14-11-2012 om 10:35)
Triest.. maar wat is er aan vooraf gegaan? misschien heeft de dader wel contact gehad met de eigenaar? misschien heeft hij wel vele malen gezegd dat hij overlast had? blijft triest, ook sommige reacties hier !
Allemaal (14-11-2012 om 09:53)
Katten halen vuilniszakken open. zitter op andermans auto, zeiken en schijten in andermans tuinen. de meeste kattenbezitters sturen hun kat sochtends naar buiten en zien wel wanneer die terug komt, of snachts hun katten buiten kan die ergens anders gaan miauwen of krols doen. HUISdier!
Allemaal (14-11-2012 om 09:52)
Iedereen duikt massaal op de schutter MAAR de meeste kattenbezitters zien de problemen zelf niet die anderen ervan hebben. hou je kat op je eige terrein!ik noem een paar dingen: waarom is er wel honden en geen katten belasting.
Anonymous (14-11-2012 om 09:34)
WTF get a life son!
Peter (14-11-2012 om 08:46)
Ja leuk he die dierenbeulen, dat beestje kan niks terug doen, ik haat zulke mensen, naast mij woont er ook zo,n stel, die houden echt niet van beesten, alleen van hun klote jong die alles kapot maken en voor veel geld schade maken, en daar wordt niks tegen gedaan. die komen zich zelf wel tegen
Cookie-instellingen beheren