Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Kat beschoten Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 13-11-2012, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Maandag is in Nieuw- en Sint Joosland een kat beschoten. Dat heeft de politie laten weten.


De kat werd beschoten tussen maandagochtend 08.30 uur en maandagmiddag 16.15 uur. Dat gebeurde vermoedelijk in de omgeving an de Scheldepoortstraat.

Bij de dierenarts is geconstateerd dat er in het bekken van de kat een kogeltje zat. Het dier heeft een breuk in het bekken en wordt hieraan behandeld door de dierenarts.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (13-11-2012 om 23:09)
Laffe smerige rotzak ben je dan! Op een weerloos dier dat niets terug kan doen! Wat ben je dan een flinke vent!! Ze moesten op jouw schieten met een buks! Zal wel zo.n ouwe zeikerd zijn! bang dat de kat in zijn tuin schijt en dan met een buks er op schieten!Laat die katten gewoon zo is de natuur!
Cookie-instellingen beheren