Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handgemeen tussen fietsers Vlissingen

Toegevoegd: 26-11-2012, 19.48 uur - Update: 27-11-2012, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn donderdag twee fietsers op ekaar gebotst. Dat resulteerde in een handgemeen, zo heeft de politie vandaag pas bekend gemaakt.


De fietsers botsten rond 13.30 uur op elkaar op het Nollepad. Een 66-jarige Middelburgse man werd toen hij een bocht wilde nemen ingehaald door een andere fietser die tegelijkertijd dezelfde bocht nam. Volgens de politie is het niet duidelijk of dit een wielrenner of een mountainbiker was.

De wielen van beide fietsen raakten elkaar waardoor de 66-jarige ten val kwam. Hij bezeerde zich hierbij aan zijn stuitje, waarvoor hij later nog een arts heeft bezocht. Tussen de twee fietsers ontstond daarna een klein handgemeen.

De wielrenner/mountainbiker gaf een naam op en reed verder. Tot nu toe kon deze man nog niet achterhaald worden. De politie is naar hem op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (28-11-2012 om 21:44)
@dropje een handje punaises werkt altijd goed bij die aso,s , psssssssssssssst en nu lopen jy! @ john groot gelijk ! jammer gnoeg wordt je al snel gezien als asowielrenner als je relaxt op je mountainbike cruist weet ik eigen ervaring.
Wout (28-11-2012 om 17:00)
Ik fiets op race, MTB en stadsfiets. Ik houd rekening met andere weggebruikers. Echter, dankzij dit soort hartverwarmende reacties onstaat een negatief imago. Jut elkaar maar lekker op. Malloten zitten overal tussen, ook bij bejaarde fietsers, schoolkinderen. Maar ja, het zeurt wel lekker zo........
Bertus kan tenminste rijden (28-11-2012 om 16:46)
Wie weet maakte die oudere man ineens een enorme onverwachte slinger naar links ? het staat er niet bij. waar de discussie over hele pelotons dan vandaan komt ? lol
Mountainbiker's (28-11-2012 om 14:30)
Mountainbikers zijn juist niet te vergissen met de wielrenners die al schreeuwend, vloekend en tierend voorrang opeisen en lak aan alles hebben. ik denk zelfs dat veel voormalige wielrenners overstappen op de mountainbike omdat ze aan dat aso gedoe niet meer mee willen doen of geassocieerd worden.
Tja (28-11-2012 om 12:48)
Of je nu mountainbiker of wielrenner bent je dient rekening te houden met een ander dus met ALLE weggebruikers en niet denken dat je voorrang hebt omdat je met je amateur peleton belt en schreeuwt om voorrang!
Hans Bruining (28-11-2012 om 10:50)
Als die lui nou zo hard willen crossen dan moeten ze maar richting Neeltjejans gaan dan hebben ze ruimte die macho,s maar ja dan worden ze niet gezien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren