Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 251 km

Handgemeen tussen fietsers Vlissingen

Toegevoegd: 26-11-2012, 19.48 uur - Update: 27-11-2012, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn donderdag twee fietsers op ekaar gebotst. Dat resulteerde in een handgemeen, zo heeft de politie vandaag pas bekend gemaakt.


De fietsers botsten rond 13.30 uur op elkaar op het Nollepad. Een 66-jarige Middelburgse man werd toen hij een bocht wilde nemen ingehaald door een andere fietser die tegelijkertijd dezelfde bocht nam. Volgens de politie is het niet duidelijk of dit een wielrenner of een mountainbiker was.

De wielen van beide fietsen raakten elkaar waardoor de 66-jarige ten val kwam. Hij bezeerde zich hierbij aan zijn stuitje, waarvoor hij later nog een arts heeft bezocht. Tussen de twee fietsers ontstond daarna een klein handgemeen.

De wielrenner/mountainbiker gaf een naam op en reed verder. Tot nu toe kon deze man nog niet achterhaald worden. De politie is naar hem op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (27-11-2012 om 11:35)
Goh, hoe verrassend dat er een wielrenner/mountainbiker bij was. Die scheuren overal ook maar door en overheen alsof de weg van hen is. Trouwens niet alleen de weg, in het Nollebos moet je ook opzij springen als je daar wandelt op de WANDELPADEN! En zeg er maar niets van... Irritant volk is het!
Martin (27-11-2012 om 08:51)
Wielrenners en mountainbikers denken werkelijk echt dat de weg die zij volgen alleen van hen is. Iedereen die ook maar als belemmerend wordt gezien krijgt dit te horen van zulken gasten. Hoop echt dat ze een keer de verkeerde tegenkomen.
Tja (27-11-2012 om 08:47)
En weer een actie van het zgn "tricot-tuig" je kunt als gewone fietser niet meer normaal op straat fietsen zonder dat zo'n amateur "lance armstrong" je van je sokken rijdt. Helemaal leuk met een kind achterop wat denken ze wel. Verplicht op cursus fatsoensnormen....
Loes (27-11-2012 om 05:55)
Wat voor leeftijd had de wielrenner, wat voor kleur kleding had ie aan?
Daantje (27-11-2012 om 00:27)
Die wielrenners schijnen vaker een steekje los te hebben. kijken doen ze sowiezo niet en ze hebben meestaal een grote bek! het wordt steeds gekker nu gaan ze ook nog meppen!!!! doping /drugsgebruikers?????????
John (26-11-2012 om 23:42)
Ik kwam als mtb'er (samen met 2 maten) ter plekke, net nadat het gebeurd was. Het slachtoffer gaf nadrukkelijk aan dat het een wielrenner betrof; we zagen hem zelfs nog in de verte wegrijden. Wij konden weinig meer betekenen voor het slachtoffer; beetje steun verleend en zn zonnebril teruggevonden. Jammer dat wij (als mountainbiker) op deze wijze in n negatief daglicht geplaast worden. Hopelijk wordt de dader nog gevonden.
Cookie-instellingen beheren