Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 186 km

Handgemeen tussen fietsers Vlissingen

Toegevoegd: 26-11-2012, 19.48 uur - Update: 27-11-2012, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn donderdag twee fietsers op ekaar gebotst. Dat resulteerde in een handgemeen, zo heeft de politie vandaag pas bekend gemaakt.


De fietsers botsten rond 13.30 uur op elkaar op het Nollepad. Een 66-jarige Middelburgse man werd toen hij een bocht wilde nemen ingehaald door een andere fietser die tegelijkertijd dezelfde bocht nam. Volgens de politie is het niet duidelijk of dit een wielrenner of een mountainbiker was.

De wielen van beide fietsen raakten elkaar waardoor de 66-jarige ten val kwam. Hij bezeerde zich hierbij aan zijn stuitje, waarvoor hij later nog een arts heeft bezocht. Tussen de twee fietsers ontstond daarna een klein handgemeen.

De wielrenner/mountainbiker gaf een naam op en reed verder. Tot nu toe kon deze man nog niet achterhaald worden. De politie is naar hem op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (28-11-2012 om 09:46)
Aso wielrenners,schoolkinderen worden soms helemaal uitgescholden voor de lelijkste dingen ze moeten keihard optreden tegen zulk spul
John (28-11-2012 om 08:17)
@ K: Zoals gezegd; het imago wordt helaas vaak door een kleine groep verpest. Jammer dat U zo generaliseerd Een paard op wandelpad? Alle ruiters zijn aso. Een wandelaar op fietspad? Alle wandelaars zijn aso. Gezien uw reactie verward U wielrenners met mountainbikers. Ik herken mij hierin in elk geval niet.
Jeffrey (28-11-2012 om 06:04)
Beste K: John is een mountainbiker en geen wielrenner, daar willen we ook heel graag niet mee vergeleken worden.
K (27-11-2012 om 18:32)
@john, jullie proberen een positief imago op te bouwen?, keihard over fietspaden scheuren hierbij andere fietsers waarschuwen door te schreeuwen ''aan de kant, vind ik niet positief, monteer een bel. ook voorang geven haten jullie, stel je voor al die snelheid er uit, dus liever onder een auto?
John (27-11-2012 om 16:33)
Zoals zo vaak verpesten een paar mensen het voor een hele groep. Begrijpelijk dat Vlissingse en Martin zo reageren, maar ik herken mij hier niet in. Ja, we rijden op ook op wandelpaden, maar het gaat vrijwel altijd in harmonie met de wandelaars. Afremmen, ruimte geven, een vriendelijk woord en een bedankje. Af en toe stoppen en een praatje maken als blijkt dat men toch schrikt. Hoe moeilijk kan het zijn om met zn allen te genieten van de weinige natuur die we hebben?
Dropje (27-11-2012 om 16:08)
Vervolg: Toen ik ten einde raad probeerde om ze toch maar in te halen werd er hard op het dak van mijn auto geramd. Ik had er dus maar achter moeten blijven?
Cookie-instellingen beheren