Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

'Man verkrachtte vrouw 100 keer'

Toegevoegd: 29-11-2012, 20.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 27-jarige Vlissinger is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. Daarnaast wil officier van justitie M. Paapen dat-ie in therapie gaat en zijn slachtoffer - zijn inmiddels ex-vrouw -een schadevergoeding van 6302 euro betaalt.


De man wordt ervan verdacht dat hij in de periode augustus 2008 tot en met eind maart 2010 zijn toenmalige echtgenote zeker honderd keer zou hebben verkracht. Regelmatig gebeurde dat terwijl ze sliep. De Vlissinger wilde vooral veel seks en zijn echtgenote dacht daar beduidend anders over. En dus, zo had ze verklaard, liet ze hem zijn gang maar gaan. "Dan was alles tenminste achter de rug." Er kwam een eind aan hun relatie nadat zij hem had betrapt toen hij weer eens butaangas had gesnoven.

"Ik was seksverslaafd, ik kende mijn grenzen niet en ben daar wel eens overheen gegaan", vertelde hij de leden van de rechtbank. Veel meer wilde hij tijdens de behandeling van de zaak overigens niet kwijt.

Uitspraak 13 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (1-12-2012 om 12:22)
De mannen zijn altijd hier de dupe van, eerst hun gang laten gaan en daarna zeggen dat ze verkracht zijn...wie zijn nou de smeerlappen, ik zeg niet dat alle vrouwen zo zijn maar toch is de man vaker het haasje. Tieners die de man verleiden en hap de man toe is hij ineens fout, kom op zeg.
Mark (1-12-2012 om 12:02)
Dat dit soort dingen kunnen gebeuren.. Een lichte schadevergoeding, wat maakt dat goed? Ook is het niet verstandig geweest van de vrouw dat ze niet eerder bij die man is weggegaan, die mogelijkheid heeft ze uiteraard wel gehad..
Niek (30-11-2012 om 22:52)
Jullie hebben allemaal vooroordelen tegen mevrouw. Weten jullie hoe het is om dag in dag uit zo misbruikt te worden? Door niemand geloofd te worden en er alleen voor staan zonder enige hulp te krijgen van iemand? Kijk eerst naar jezelf en bedenk hoe het voor jou zou zijn . maak het eerst maar mee
Marien (30-11-2012 om 17:47)
Je bent getrouwd, slaapt in 1 bed, snachts gaat hij "zijn gang" en je zegt niet dat hij moet stoppen. Hij weet niet dat het vervelend is voor jou. hoe kan het dan verkrachting zijn? Ik praat verkrachting echt niet goed, maar met dit soort uitspraken geef je vechtscheidende paren een machtig wapen.
Bertus (30-11-2012 om 17:44)
Butaan snuiven ? een aansteker erbij en het is zo afgeleerd. dat gas snuiven is trouwens echt iets voor junks van de goot dus stuur hem naar een verslavingskliniek a.u.b.
Arjan (30-11-2012 om 16:31)
@Ellis ik denk ook zo, maar je mag het niet doen van de wet. Wordt je dan mishandeling aangerekend. Je 100 keer laten verkrachten en bij het snuiven van butaangas kwam er een einde aan de relatie. Dus snuiven is erger als je laten verkrachten. Die logica begrijp ik niet
Cookie-instellingen beheren