Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

'Man verkrachtte vrouw 100 keer'

Toegevoegd: 29-11-2012, 20.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 27-jarige Vlissinger is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. Daarnaast wil officier van justitie M. Paapen dat-ie in therapie gaat en zijn slachtoffer - zijn inmiddels ex-vrouw -een schadevergoeding van 6302 euro betaalt.


De man wordt ervan verdacht dat hij in de periode augustus 2008 tot en met eind maart 2010 zijn toenmalige echtgenote zeker honderd keer zou hebben verkracht. Regelmatig gebeurde dat terwijl ze sliep. De Vlissinger wilde vooral veel seks en zijn echtgenote dacht daar beduidend anders over. En dus, zo had ze verklaard, liet ze hem zijn gang maar gaan. "Dan was alles tenminste achter de rug." Er kwam een eind aan hun relatie nadat zij hem had betrapt toen hij weer eens butaangas had gesnoven.

"Ik was seksverslaafd, ik kende mijn grenzen niet en ben daar wel eens overheen gegaan", vertelde hij de leden van de rechtbank. Veel meer wilde hij tijdens de behandeling van de zaak overigens niet kwijt.

Uitspraak 13 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dubieus (30-11-2012 om 07:57)
Is het verkrachting als mevrouw "hem zijn gang liet gaan"? nee, gewoon toestemmen en dan later achteraf verkrachting claimen ? had ze zelf wel een enkele actie ondernomen om het te voorkomen ? iemand in vertrouwen genomen ? gemeld aan politie ? helemaal niets ?
Butaan (30-11-2012 om 07:40)
Dus de rechter vind ongeveer 60 euro per verkrachting wel in orde ? ik vraag me af wat voor religie die rechter dan heeft want dit klopt niet !
Marco (30-11-2012 om 00:04)
Als zij hem z'n gang heeft laten gaan kan je 't geen verkrachting meer noemen. Ze had ook wat anders kunnen verzinnen dan al die jaren bij m te blijven. En dat terwijl ze sliep? Hoe weet zij dat dan? Dan sliep ze niet echt vast. Wil hem niet goed praten, maar kom op, had anders gekund.
Arjan (29-11-2012 om 23:21)
Wat een ziek persoon ben je als 100 keer een vrouw verkracht. En wat krijgt hij dan, een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. Het is dus niet erg genoeg voor de rechtbank. I.p.v therapie het 100 keer bij die man doen.
Nienke (29-11-2012 om 22:21)
Sorry hoor, maar zoveel keer laat je toch niet gebeuren, waarom niet eerder naar de politie gegaan of andere stappen ondernomen ?? kan natuurlijk niet oordelen maar ik was mooi weggegaan bij deze zielige, trieste, smerige man. veel sterkte voor deze vrouw gewenst.
Middelburgse (29-11-2012 om 20:52)
Dus een keer per week verkracht door je partner . Is er nog liefde aanwezig bij deze persoon?
Cookie-instellingen beheren