Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 17-01-2013, 16.16 uur - Update: 17-01-2013, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Schroebrug in Middelburg is een fietser ernstig gewond geraakt toen deze in botsing kwam met een vrachtwagen.

Het ongeluk vond even voor 15.00 uur plaats op een fietsersoversteekplaats bij de Schroeweg. Een 14-jarig meisje stak met haar fiets de weg over komende vanaf de richting van het station. Uit diezelfde richting kwam een vrachtwagenchauffeur. Deze bestuurder wilde rechtsaf de brug over maar kwam daarbij in aanrijding met het meisje.


Al snel werden een traumateam en de brandweer opgeroepen. Het slachtoffer werd ter plekke gestabiliseerd door ambulancemedewerkers. De traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen. Het meisje is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.
 
Vanwege het ongeluk was het verkeer enige tijd ontregeld. Auto's die richting centrum wilden moesten omrijden via Dauwendaele en de Stationsbrug of een route kiezen via Vlissingen of de N57. Ook het spoorverkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeluk.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart om alle omstandigheden rondom het ongeluk vast te leggen en de exacte toedracht te achterhalen. Dit onderzoek kon even na 16.30 uur worden afgerond. Hierna werd de weg weer vrijgegeven.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther O. (18-1-2013 om 11:16)
Het enige wat nu van belang is is dat dit meisje zo goed mogelijk zal herstellen ,speculaties en giswerk is nu niet op zijn plaats denk ik het is en blijft een ongeluk,van kwade opzet is hier geen sprake dus ik wens alle betrokkenen ontzettend veel sterkte toe.
Eulah (18-1-2013 om 10:59)
Heel veel sterkte meis !!!en natuurlijk ook de chauffeur Ik leef met jullie mee...............
Jan (18-1-2013 om 10:39)
Dit lijkt op een dodehoek ongeval. Dode/blinde hoeken bevinden zich links,rechts en voor de cabine,en aan de achterzijde. Vaak worden op nieuwe trucks links ook 2 spiegels geplaatst voor beter zicht naar achter.Meer dodehoek voorlichting kan bijdragen aan minder ongevallen.sterkte aan betrokkenen!
Menno (18-1-2013 om 10:34)
@jack......ben jij wel helemaal normaal ? Zeggen dat de chauffeur moet betalen voor haar operaties....is dit voor beide partijen nog niet erg genoeg ? MAFKEES !!
Middelburger (18-1-2013 om 09:42)
@annie zeker nog nooit een dierbare in het verkeer verloren zeker.Dit soort reacties voegen niets toe feit blijft dat ze zwaar gewond is en de vrachtwagenchauffeur waarschijnlijk een klote gevoel heeft.Veel sterkte voor beide gezinnen en familie.En denk na misschien lezen de ouders dit ook .
Mira (18-1-2013 om 08:26)
Veel sterkt meisje!! en familie!! dat lijkt me belangrijker dan deze discussie!!
Cookie-instellingen beheren