Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 206 km

Katten vergiftigd in Tholen

Toegevoegd: 25-02-2013, 16.34 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - De afgelopen maanden zijn er meerdere (5) meldingen gedaan van vergiftigde katten in Tholen.

De vergiftigingen vinden plaats in de David van Orlienstraat, de Garnalenstraat en in omgeving van Tholen. De katten zijn overleden.


De politie is opzoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Amber 1990 (9-5-2013 om 14:22)
Hoi annoniempje je moet eens vertellen hoe je dat moet doen met die baasjes praten.hier bij ons stikt het ook van de katten en maar de stront uit mijn voortuin halen iedere dag en als je iemand over aanspreekt zeggen ze mijn kat doet zo iets niet gewoon gemeente belasting heffen net als bij honden
Dierenvriend (9-5-2013 om 09:48)
Zeeuw, dat vind u normaal een dier ga je niet vergiftigen. aanpakken de dieren beulen! de straffen voor dieren mishandeling moeten veel hoger worden.
Renata (9-5-2013 om 01:09)
Beste Jan, ik heb dezelfde 'afwijking' als jij. Ik vraag me af hoeveel mensen hier weten wat er gebeurt met een dier dat vergiftigd wordt. Ik helaas wel uit eigen ervaring. Als je een dier leed aan doet ben je voor mij ook vogelvrij. Marco: noem dit laffe tuig geen beest, dieren doen dit niet.
Vlissingse (8-5-2013 om 23:07)
@zeeuw: dus jij vind dit normaal? Een dier heeft nog altijd even veel rechten als een mens, of ben je vergeten dat de dier hier eerder was op aarde dan de mens. Word verdomme tijd dat de mens eens een dier gaat respecteren en niet behandeld als een ding!!! de eerste mijn dieren iets aan doet ....
Normale man (8-5-2013 om 21:34)
Jan, laat je even nakijken is mijn advies. Jij spoort niet, dat vinden meerdere mensen zeg je zelf, dus ga er maar vanuit dat dit dan zo is.
T is wat (8-5-2013 om 18:38)
Sorry hoor, maar katten gaan dood, ménsen overlijden. Tegenwoordig is het andersom: "die persoon is dood". En over katten en honden: "mijn hond/kat is overleden". Belachelijk... Jan, een mens is wel degelijk méér dan een dier, maar het is buiten kijf dat we goed voor dieren moeten zorgen...
Cookie-instellingen beheren