Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 167 km

Katten vergiftigd in Tholen

Toegevoegd: 25-02-2013, 16.34 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - De afgelopen maanden zijn er meerdere (5) meldingen gedaan van vergiftigde katten in Tholen.

De vergiftigingen vinden plaats in de David van Orlienstraat, de Garnalenstraat en in omgeving van Tholen. De katten zijn overleden.


De politie is opzoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sven (26-2-2013 om 09:41)
Weer maar eens bevestigen: als je van je kat/dieren houdt dan hou je ze op je eigen terrein! Dan kan het geliefd huisdier dit nooit overkomen! Er zijn talloze mogelijkheden om je kat in eigen tuin te houden en daar zijn ze écht beter mee af!
Dorpsbewoner (26-2-2013 om 07:57)
Sommige mensen willen blijkbaar ver gaan als hun tuin vol kattenstront ligt.... In mijn tuin liggen er helaas ook elke dag een paar verse hopen. De baasjes moeten hun kat leren hun behoefte op een bak te doen! Dit is heel erg voor die katten, ze zijn dan erg ziek voor ze doodgaan!
Karima (25-2-2013 om 19:07)
Hopelijk zijn er mensen die meer weten en het melden! Het is mij ook overkomen :(
Johanna (25-2-2013 om 18:49)
Minder waardig om een onschuldig dier zo aan zijn eind te laten komen ,probeer als er problemen zijn met de baasjes te praten en vergeet niet zo kunnen we iedereen om het leven brengen je bent een dierenbeul en je voelt je misschien een held.het is zéééér laf .
Anoniempje (25-2-2013 om 17:53)
Schandalig! laat die beestjes met rust , heb je er last van ga dan met de baasjes ervan praten dan kunnen hun er zelf iets aan doen, die beestje kunnen er niks aan doen!!!
Jan (25-2-2013 om 17:44)
Blijf met je poten van af van dieren. Als ik weet wie dit op zijn geweten heeft, kan ik je vertellen dat die persoon op de zelfde gruwelijke manier afgemaakt word. Je bent zo triest en vooral erg zielig als je dit een dier aandoet. Als je de mensen leert kennen ga je vanzelf van dieren houden.
Cookie-instellingen beheren