Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 485 km

Katten vergiftigd in Tholen

Toegevoegd: 25-02-2013, 16.34 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - De afgelopen maanden zijn er meerdere (5) meldingen gedaan van vergiftigde katten in Tholen.

De vergiftigingen vinden plaats in de David van Orlienstraat, de Garnalenstraat en in omgeving van Tholen. De katten zijn overleden.


De politie is opzoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poehee (8-5-2013 om 16:05)
Er wordt gelijk van uit gegaan dat de katten overlast hebben bezorgd met o.a. hun stront. Maar er zijn mensen die gewoon katten haten om het kat zijn....maar dit is niet de manier waarop.
VdVonck (8-5-2013 om 15:45)
Jan, helemaal mee eens! Gelukkig komt die van mij (met een noodgang) naar binnen om zijn behoefte te doen. De buurtkatten doen het ook nooit hier in de tuin. Iedere vreemde kat die de tuin instapt krijgt een rode kater op zijn nek! :) Dus, neem een kat + kattenbak en je bent er vanaf!
Jan (8-5-2013 om 11:23)
@zeeuw. Dat je mij uitmaakt voor gek maakt me niks uit. Zeggen meer mensen, ik ben inderdaad gek op dieren en kinderen. Waarom ze zijn kwetsbaar en weerloos en lief. Mensen die deze wezens iets aan doen zijn voor mij vogelvrij. Een mens is niks meer dan een dier. Groeten een dierenbeulenhater.
Zeeuw (1-3-2013 om 09:26)
@Jan @Marco Overdrijf niet zo man. Als je om zoiets al een moord op een mens wil plegen ben je nog een tikkie gekker dan de persoon die de katten vergiftigd heeft.
Zeeuw (26-2-2013 om 11:15)
Ik keur dit zeker niet goed, maar erger mezelf ook groen en geel aan de katten van de buren. Elke keer wordt mijn tuin omgeploegd en hangt er rotlucht van kattenpoep / -plas in mijn tuin. Daarnaast vind ik het smerig en onhygienisch omdat ook mijn kinderen in de tuin spelen.
Marco (26-2-2013 om 10:41)
Ik ben blij dat ik daar niet woon. En de laffe persoon die tot zulks in staat is, ook ! Wat zou dit beest een moeilijke tijd tegemoed gaan. Wetende dat er op hem/haar gejaagd wordt. Ik wil de eigenaren van de dieren veel succes wensen met de verwerking van het verlies.
Cookie-instellingen beheren