Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiemedewerker opgepakt Goes

Toegevoegd: 09-05-2013, 15.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vannacht een politiemedewerker van de eenheid Zeeland-West-Brabant aangehouden op verdenking van bedreiging. Dat is vanmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie zou de man in het uitgaangsgebied een andere man hebben bedreigd. De politiemedewerker was op het moment van het incident niet in dienst. Hij werd rond 01.30 uur aangehouden. De man is ingesloten en voorgeleid.

De politiemedewerker is in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Vervolgens is hij onmiddellijk, gedurende de looptijd van het onderzoek, buiten functie gesteld. Tegen de man loopt een strafrechtelijk en disciplinair onderzoek. Dit wordt uitgevoerd door het Bureau Interne Onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (10-5-2013 om 18:46)
Niet fokken met de politie, ook niet als hij in burger is! Maar dreigen? gewoon direct met de gummiknuppel erop, moeten ze ook maar niks uitlokken, een politieman doet natuurlijk niet zo maar iemand bedreigen!
Bigmouth (10-5-2013 om 17:13)
Dat ie voortaan ook maar zo een grote mond heeft in oosterland dan.
Noulekker (10-5-2013 om 14:41)
@ lekker dan, de politie voert een zero tollerance belijd tegen bedreigingen aan hun adres, dus omgekeerd verwachten de burgers dat ook. gelijk maar oneervol ontslag want deze persoon is overduidelijk ongeschikt.
Marja (10-5-2013 om 14:11)
@edd je hebt vast een goede baan binnen het korps en laat ik je gerust stellen !ik ben gelukkig goed door alle psychologische tests gekomen en nog nooit op non actief gezet gelukkig, maar als een agent ook prive uitgelokt word mag hij mijns inziens een ,,bedreigend,, woord zeggen tegen iemand
Jan (10-5-2013 om 13:35)
Waar rook is is vuur zo simpel is het. Daarbij komt het dat de persoon in kwestie 24 uur 7 dagen per week een voorbeeldfunctie heeft. Dat heb je als je agent, militair, dus ambtenaar bent. Dus als je buiten je boekje gaat ben je aan de beurt. Het zijn aparte types die deze functies ambiƫren.
Bob (10-5-2013 om 11:18)
Goed gedaan zet de politie maar weer te kakken!! is precies waar we op zitten te wachten in ons (te) tolerante land. Is koren op de molen van het tuig wat ons land domineert.
Cookie-instellingen beheren