Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiemedewerker opgepakt Goes

Toegevoegd: 09-05-2013, 15.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vannacht een politiemedewerker van de eenheid Zeeland-West-Brabant aangehouden op verdenking van bedreiging. Dat is vanmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie zou de man in het uitgaangsgebied een andere man hebben bedreigd. De politiemedewerker was op het moment van het incident niet in dienst. Hij werd rond 01.30 uur aangehouden. De man is ingesloten en voorgeleid.

De politiemedewerker is in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Vervolgens is hij onmiddellijk, gedurende de looptijd van het onderzoek, buiten functie gesteld. Tegen de man loopt een strafrechtelijk en disciplinair onderzoek. Dit wordt uitgevoerd door het Bureau Interne Onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (9-5-2013 om 19:24)
Nicole wat is dit voor een domme reaktie? die totaal niets met dit thema te maken heeft?want het gaat hier gewoon om een mens hoor! soms een boete gehad van desbetreffende agent of zo?reageer dan niet zo op dit bericht of reageer helemaal niet dat is nog verstandiger!
Edd (9-5-2013 om 19:01)
@ Marja: Jou moeten ze duidelijk ook op non-actief zetten en aan een psychologisch onderzoek onderwerpen. Ik lees hier niks over zelfverdediging, maar jij ziet blijkbaar bedreigen ook als zelfverdediging. Het is wel weer duidelijk dat intelligentie geen vereiste is om agent te worden...
Jaap van Sien (9-5-2013 om 18:51)
Dames en heren van de politie, waan je buiten diensttijd vooral niet als normale burger, want dat kan je baan kosten.
Moi (9-5-2013 om 18:35)
@Michelle ... beter lezen... De agent is opgepakt omdat hij zich heeft misdragen. Ach het zijn ook net mensen af en toe..
Fairguy (9-5-2013 om 18:03)
Jeetje wat een goede agenten hier zeg, die het goed vinden dat iemand een ander persoon bedreigd. Het moet niet gekker worden Dat hoort zoiezo niet. Bedreigen is wat anders als verdedigen, zou je als agent moeten weten. Zeker als agent moet je t goede voorbeeld geven, ook buiten je diensttijd.
Michelle (9-5-2013 om 17:11)
Er zouden meer van dit soort acties door agenten in burger moeten worden gedaan. Chapeau agent!!
Cookie-instellingen beheren