Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiemedewerker opgepakt Goes

Toegevoegd: 09-05-2013, 15.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vannacht een politiemedewerker van de eenheid Zeeland-West-Brabant aangehouden op verdenking van bedreiging. Dat is vanmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie zou de man in het uitgaangsgebied een andere man hebben bedreigd. De politiemedewerker was op het moment van het incident niet in dienst. Hij werd rond 01.30 uur aangehouden. De man is ingesloten en voorgeleid.

De politiemedewerker is in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Vervolgens is hij onmiddellijk, gedurende de looptijd van het onderzoek, buiten functie gesteld. Tegen de man loopt een strafrechtelijk en disciplinair onderzoek. Dit wordt uitgevoerd door het Bureau Interne Onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (9-5-2013 om 16:44)
onzin op nonactief gesteld mag een agent zich niet in zijn vrije tijd verdedigen?en als agent zijnde geloof ik niet dat hij iemand zomaar bedreigd buiten dienst daar zal hij zijn redenen wel voor gehad hebben en buiten dienst is hij of zij ook maar een gewoon mens en zijn niet allemaal lieverdjes
Nicole (9-5-2013 om 16:15)
Rotte appels worden er van tussen gehaald
Cookie-instellingen beheren